Merhaba;
Günel hanım, ne söylesem, ne yazsam bu çalışmalar için yeterli olmayacak sanırım. Büyülendim...
Her biri ayrı bir sanat eseri tadında ve etkileyici, ben şahsım adına gerçekten de çok beğendim. Sanat ile uğraşan insanlarda var olan özellik sizin zihninizde fazlasıyla var, bazen sadece düşünmek yetmez bir çizim veya eseri ortaya çıkarmak için, bu düşünce ve fikirlerinizin parmak uçlarınızdan da kâğıda veya ekrana dökülmesi gereklidir. Gördüğüm kadarıyla siz bunu çok iyi başarıyorsunuz. Sanatçılık sizin ruhunuzda var. Eserlerinize bakarken İspanyol ressam Salvador Dali’nin çalışmalarıyla karşılaşmış kadar etkilendim. Gerçekten çok güzel çalışmalar çıkarmışsınız ortaya. Sitemize bir bakayım, neler var diye uğradığımda, sizin bu güzel sürprizinizle karşılaşacağımı bilmiyordum. Bu güzel sürpriz için bir dolu teşekkür yolluyorum tarafınıza. Umarım kabul buyurursunuz. Bu arada eserlerinizi incelerken aklıma geldi, şayet bu çalışmalarınızdan bir sergi açılmış olsa, nasıl olur acaba? Bence harika olurdu. Bunlar 50x70 ebatlarında büyükçe basılsa ve sonra bir sergi şeklinde meraklılarına sergilense. Ne dersiniz? Ben çok güzel olacağı inancındayım. Çalışma azminiz ve heyecanınız hiç bitmesin…
Saygılar…