photoshop cs2 de aydınlatma görselleri için yardımla ihtiyacım var. çok yeniyim.

ali mercan

Üye
Tepki
0
cs2 de aydınlatma görselleri hazırlayabilirmiyim? görsel aydınlatmayla ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var.

ali mercan

Üye
Tepki
0
yani jpeg formatında bana resimler geliyor ve bu resimler gündüz çekilmiş vaziyette. bu resmileri gece karanlık olmuş gibi ayarlarım.
genellikle peyzaj resimleri üzerinde duruyorum, agaçlar ve dokulu taşlara yada her türlü nesneye renkli ışık aydınlatmalarını nasıl yaparım.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
O halde görselleri aydınlatma değil karartma konusunda çalışmalar yapıyorsunuz, ben yazınızdan bunu anladım.

Neyse şimdi:
Muhtemelen piyasada bu iş için program aramış ve Adobe,Corel gibi firmaların yazılımlarını bulmşsunuzdur, ben programı tanıdığım için size "Photoshop Lightroom" öneririm, içerisindeki lensler ve filtreler ile bu bahsettiğiniz uygulamaları yapabilirsiniz.

Aslını istiyorsanız bu uygulamalar şöyle yapın böyle edin diyemeyeceğim kadar geniş bir yelpazeye sahip, o sebeple yardımcı derslerden faydalanın derim. Ya da gugıla "photoshop lighting effects" yazarak çıkan dersleri inceleyin, fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
312
orjinal

şimdiki hali

arkadaşım istediğin bu sanırım yapman gereken filter- render-lighting effects kısmını açıp bu kısımdan style: kısmı var bu kısımdan istediğin ışık ayarlarını bulabilirsin, istediğin her nesneye seçme araçları ile seçip istediğin rengi ışığı atabilirisn kolay gelsin...

Yukarı Alt