Photoshopta renk düzenleme bakar mısınız?

Tepki
0
Arkadaşlar herkese merhabalar bu aralar color correction üzerinde çok duruyorum. Yabancı bir siteden aldığım resmi kendim düzenledim. Resim çok parlak ve kontrastı düşük bir resim. yeniden canlandırmaya çalıştım ve başka bir arkadaşın yaptığınıda ekliyorum. yorumlarınızı bekliyorum. Bu işi profosyonel olarak öğrenmek istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum..

Orjinal Resim

Kendi düzenlediğim

Forumdan diğer arkadaşın düzenlediği

bu da sitesi

http://www.dvinfo.net/forum/techniques-independent-production/238006-need-advice-color-correction.html

Tepki
1
Merhabalar,

Çalışmanız çok güzel bu özelliğe hangi menü içerisinde ulaşabilirim biraz detay verme şansınız varmı acaba.

Tepki
0
bu özellik diye birşey yok. Bir çok menü komutu kullandım ve bilerek yaptım. rastgele birşeyler oluşturmadım. kullandıklarıma gelince levels curves brightnes / contrast vibrance.. tşekkürler.

ayilmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
2
arkadaşım bunlar çok basit uygulamalar. yani color correction olayı kendini en iyi manipülasyonda belli eder. bu şekilde fotoğraf renk düzenlemelerinde sadece renkleri sıcaklaştırıp iyileştirmiş olursun ki öylede olmuş zaten yani bu işi profesyonel düşünüyorsan manipülasyon olayına bi el atmalısın en azından reklam sektöründe yer edinmiş olursun.
yeri gelmişken bu arada şu resim fotoğraf olayını artık öğrenelim derim malum hedef profesyonellik :)

msevilay

Üye
Tepki
0
arkadaslar bana yardımcı olurmusnuz benım acılen phptosta renk ayrımınıofrenmem gerekıyor tekstıl ıcın

Yukarı Alt