pm cam balkon- teklif dosyası

lusy99

Üye
Tepki
3

yuklemeyı basardım sonunda :)
fikirlerınız benım ıcın cok önemlıdır musterıye göstermeden sızlere sunmak ıstedım

gezegen

Üye
Tepki
16
Samandıra ise doğrusu, ı alıntı işareti olarak çıkmış; yok Samandra ise doğrusu, d ile r arasına alıntı işareti girmiş adres kısmında. Ayıca o orta kısım çok boş kalmış gibi, beyazdan olsa gerek. Adres kısmını biraz daha büyütebilir, o orta kısma ama renk ama desen ama şekil/çizim ile biraz hareket getirebilirsin.

lusy99

Üye
Tepki
3
tasarımın genelıne yorum yapabılıcek fıkır verebılıcek yokmu ?

gezegen

Üye
Tepki
16
Logolar ve altındaki yazılar çok küçük kalmış. Adres kısmı da öyle. Büyütülmeli. Orta kısım/sayfa, dediğim gibi, biraz daha hareketlenmeli. Bunun dışında, genel olarak sade görünüyor. Severim ben sade çalışmaları. Herkes benimle aynı kanıda değil ama. Müşteriler örneğin. Kimilerine kalsa, gradient atılmamış çalışma, çalışma değildir. Bense neredeyse tersini iddia edicem: Gradient kullanılmış çalışma, çalışma değildir. Neyse, konu gradient değil. Sade durması her zaman yeğdir.

class

Üye
Tepki
0
standart bir cepli/sunum/teklif dosyasından farklı bir tasarıma sahip, müşterimi bu şekilde istedi siz mi hazırladınız? böyle özel bir dosya tasarımı hazırlayıp 2 renk'te kalmanız bence hoş olmamış, madem iyi birşey yapacaksınız dosyanızı biraz daha renklendirmenizi tavsiye ederim. ayrıca ana kapakta logo küçük kalmış, ve dosyaya baktığımızda firmayı çağrıştırması en azından ne iş yaptığı hakkında biraz fikir vermesi gerekir.

lusy99

Üye
Tepki
3
musterı su kırmımzı cızgıleri falan bna yapın die sölememşti onun dısındakı yerlerı tarıf ettı kırmızı cızgılerı yok say yanı bende hıc hosuma gıtmedı dıe kırmızı cızgılerı ekledım daha iyi oldu yani
yarısından cogunu musterı hazırlattı gibi birşey yanı :)
yorumunuz ıcın teşekkur ederım

Yukarı Alt