Teşekkürler Fatih , aklımıza geldikçe kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz.
Güzel yorumun için ben teşekkür ederim yine,başlamak evet, neden olmasın?
Dilek Hanım, size de çok teşekkürlerimi sunarım, arkadaşlarımı güzel birşeyler yapmaya teşvik etmek cidden 2. bir güzel bir durum.Ders olarak birgün mutlaka ilgileneceğim konuyla, dediğiniz gibi
Şunu da eklemeliyim ki siz max bilseniz cidden harika içmekan tasarımlar yaratırsınız.
Çünkü çizim sizin işiniz.
Sayın kriptonik neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım, herşey insanın isteğine bakar, ve insanoğlu zeki ise , kaabiliyetliyse , belli bir kapasitesi varsa öğrenmeye de fazlasıyla açıktır ki bu saydıklarım her insanda vardır muhtemelen.Siz de bu insanlardansınızdır , bir sınayın kendinizi.
Size de güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Elif Hanım.Umarım ders olarak birgün paylaşırım.
Sayın Danışman, söylediklerinizde çok çok haklısınız.
Bazı şeyler zaten birilerinin içinde vardır, o öyle doğmuştur, öyle büyümüştür.
O olgunlaştıkça içindeki bu bazı şeyler kendisini dışarıya atmak isteyecektir, zamanı geldiğinde ise zaten içerde saklı kalamayacak bir şekilde çıkacak dışarı.
İçinizde bu güç varsa, orada daha fazla saklı kalamıyor.
Örn dün geç vakit bilgisayarda cidden belgesel izliyordum, bir çita dehşet bir hızla koşarak yavru bir ceylanı yakaladı, öldürdü ve kendi yavrularına götürdü, orada adam ekosistemin gerekliliğinden bahsetti,yaşam zinciri grafiğini gösterdi,bizim de bu sistemin bir parçası olduğumuzu hatırlattı, etkilendim, ve dedim ki bunu grafiğe yansıtmak lazım.
Sonra maxda böyle bir fikirle, birşeyler yapmaya çalıştım.
İlhamın nereden geleceği hiç belli olmuyor açıkcası.
Size de güzel yorumunuz için teşekkür ederim.