portfolyomdan bazı örnekler

Tepki
0

tum dillerde "seni seviyorum" tipgrafik afiş duzenlemesi

adobe illustrator, fotograf referans alınarak tamamen vektorel çizim. 38 saat civarı etud suresi...

bambo a5 wacoom tablet ile yaklaşık 50 -55 saatte çizildi (piksel)

piksel tabanlı çizim... bamboo a5 tablet ile 30 saat civarı bir etud suresi ile çizildi.

bu istiklal marşı 70 X100 cm kağıda 2 numara kesik uc kaligrafi kalmei ile yazılmıştır. diger kaligrafiler de el ile yazılmıştır.

ve son olarak.... :)

bu anlamlı gunlerde tum şehitlerimiz için yaptıgım bu çalışmayı da buradan paylaşmak istiyorum..

Bütün imajların ©telif haklarına Ömer Faruk Çiftci sahiptir.
Benim iznim olmadan modifiye,manuple, replike edilemez
kullanılamaz

-------------------------
All images are ©copyright Ömer Faruk Çiftci . You may NOT use, replicate, manipulate, or modify this image without my permission. All Rights Reserved.​

çalışmalarımın daha fazlasını gormek isteyenler www.omerfarukciftci.deviantart.com adreesinden galerimi gezebilirler...

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
Çalışmalarınız genel itibari ile çok güzeller . Özellikle tipografi çalışmalarınız çok başarılı.

Çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür eder diğer çalışmalarınızı görmek istediğimi belirtmek isterim.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Ömer Faruk bey, çalışmalarınızdan dolayı tebrik etmek isterim, hepsi birbirinden başarılı, işinizi severek ve özenerek çalıştığınızda ortada, öncelikle son çalışmanız ve paylaşımınız için teşekkürler, emeklerinize sağlık, saygılar...

Tepki
31
Ömer bey çalışmalarınızı çok beğendim en güzel yönü ise hepsi birbirinden farklı benzerlik içermiyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum...

Tepki
0
Sevgili Ömer Yıldız.çalışmalarıma bakmak isteyenler için, yolladıgım mesajın en altında bir link verdim. Oradan detaylı bakabilirsin...
.Teşekkürler.

Seda Başer

Graphic Designer
Tepki
11
Ömer Faruk Bey, ben de çalışmalarınızı çok beğendim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Tepki
4
Çalışmalarınızı beğendim. İşinizdeki başarı kadar Mütavazi olmayı da başardığınız takdirde önemli işler yaparsınız. Teşekkürler paylaşımınız için...

Seda Başer

Graphic Designer
Tepki
11
@omerfarukciftci

Süleyman Bey adına konuşmak istemem ama belki sizden kaynaklanan değil de yazılarınızdan kaynaklanan bir kibir havası algılanmış olabilir.
Yanlış anlaşılmasın değil mi Süleyman Bey? :)

Yukarı Alt