@Ertürk
Bakınız yukarıda Erkan bey ne demiş.
"Sanırım sorduğum soru anlaşılamadı. neyse anlayan birisi cevaplar artık..."
Benim verdiğim cevap ise;
"Bütün her şey Stamp Tool ile yapıldığı için... " dedim.
Bundan dolayı gözlerde bu şekilde olmuş.
Demekki soruyuda çalışmanın özünüde anlamışım...
Adam diyor ki ifadenizi anlamakta güçlük çekiyorum. Adam değil karşınızda bir bayan var.
Sizin büyük harflerle yazdığınız gibi ben size karşı büyük harf kullanmayacağım. Ancak yaptığınızdan dolayı bir özür bekliyorum.
"ARKADAŞLAR BU ÇALIŞMA STANDART ÜZERİNE OTURTULMUŞ BİŞEYDİR ADAM DİYORKİ EFENDİM ÇENEDEKİ TÜYLER DURUYOR"
Evet gördüğüm budur. Madem rutuş yaptınız buralarıda düzeltmeniz gerekirdi.
"ZATEN DUDAKLARIN RENK İLE İLGİLİ PEK BİR SORUNU YOK DUDAKLARI CAM GİBİDE YAPABİLİRDİM E DOĞALLIK NEREDE O ZAMAN"
Doğallık asıl ilk resimde. Orijinalinde yani. Madem fotoğrafa müdahale ettiniz o halde
çalışmayı tamamen düzeltmeniz gerekirdi.
Ancak çalışma Stamp tool ağırlık olduğu için, son ifadem; başarılı denebilir demişim.
"AMAÇ GERÇEK NİTELİKTE İŞ YAPMAK YORUM YAPAN ARKADAŞLARIN ÇALIŞMALARINI GÖRMEK İSTERİZ BİRAZDA..."
Evet amaç bu ise fotoğrafçıların kullandığı fırçalar ya da hazır filtreler değildir.
Sonuca bakıldığında bu yaklaşımınız yanlış. Çalışma sadece Stamp Tool aracının özelliğinin ne derece profesyonel kullanıldığı ise, o zaman bu yaklaşımınız doğru olabilirdi...
Ancak çalışmanızın tamamen Stamp Tool ile yağılmadığını görebilecek kadarda işi biliyorum.
Burada da ayrıca bir çelişki oluşuyor...
Son olarak adam diyor ki, Bir şeyler ispat etmeye gerek görmüyorum.
Çalışmanıza yapılan her yorumu dikkatlice dinleyin, yanlış bir ifademiz varsa medeni ölçüler dahilinde tartışalım.
Forumumuz bunun için vardır.
Saygılarımla...