Renklendirme nasıl yapılır..

Fulyam

Üye
Tepki
16
Arkadaşlar merhaba .. benim bi çalışma yapmam lazım... Ama isteidğim tam olarak aşağıdaki gibi bişi. benzetemesemde yapmaya çalışıcağım...
Bana yardımcı olabilir misiniz.

Bende dünya vektörü var ai uzantısında. Onu nasıl turuncu yapacağımı bulamadım. Ben yüklüyorum buraya yapabilirseniz dünya vektörünü turuncu çok makbule geçer valla .Ya da kolays a anlatın bende yapaiblirim.

dünya resmim

bu da ai uzantısında olan : http://rapidshare.com/files/372394734/d__nya.ai.html

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Hue saturation ile dilediğin rengi verebilirsin Fulya.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Evet pardon ben PS için demiştim. illustrator kullanmadığım için bilmiyorum :)
Sadece harita şeklini zeminsiz olarak png yapıp ps ve at. sonra başka bir layer da zemin yuvarlağını çiz ve içini herhangi bir renkle doldur. Sonra hue saturationdan iki layer a da dilediğin rengi verebilirsin. ve render ile ışık efektleriyle süsleyebilirsin.
Bir deneme yaptım

Fulyam

Üye
Tepki
16
saol erkan ama dediklerini yapamam ki... photoshopu kullanmayı bilmiyorum.. seninki idare eder gibi.. onu vektör yapıp yüklesene.. onu kullanayım...

Fulyam

Üye
Tepki
16
Erkan pardon ya saat bayağı bir geç olmuş... yarın yollayabilirsin : )

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Direk bu deneme yaptığım görseli kopyalayabilirsin. png formatında ve zeminsiz. işin görür

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Sayın Fulyam resimli olarak Illustratorde nasıl renklendireceğinizi göstermeye çalıştım. Şayet olmazsa istediğiniz şekilde renklendirip yüklerim. Yalnız dosyanız grup halinde önce grubu çözmelisiniz bilginize...

Sayın Fulyam aşağıdaki şekilde renklendirdim işinize yararsa linki veriyorum, kolay gelsin.

BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Fulyam

Üye
Tepki
16
Yaşar yardımların için çok ama çok tşk ederim.... İstediğim gibi olmuş...

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Fulyam
İstediğiniz gibi olmasına sevindim, kolay gelsin Fulyam Hanım...

Yukarı Alt