Merhabalar değerli arkadaşlarım;
Öncelikle bu fotomontaj fikrini fotoğraf üzerinde değilde boya çalışmaları ile yapılmış tablolar kısacası bu şekilde hazırlanmış eserler üzerinde montaj yapmayı hedefledim. Bu konuda ayrıca yardım ve desteklerinizi bekliyorum.
Bu tablo resmi ise uzun zamandır üzerine çalışmak istediğim ama kah bilgi, kah tecrübe, kah vakit sorunlarım olduğu için yapıtlarım arasına dahil edemediğim ancak montajını yapabildiğim çalışmadır...
Değerli arkadaşlarım, manicella arkadaşımız güzel bir *açıklama yapmıştır. Bu kadarını bende bilmiyordum. Çalışma da montaj olan kısım sadece kafa kısmıdır. Sizlere kendimin ve tablonun olduğu resimlerin orjinalini paylaşıyorum.
Dikkat edilecek olursa paylaşımlarımın hiç birinde ben çok fazla detay vermem. Bir kısa cümle ile durumu özetlemeyi yeğlerim. Bu tablo resminde de Aristo ve Pluton evren teorisi ile ilgili konuşmaktadırlar. Ve bundan sonra daha detaylı açıklamalar yapacağımı bildirmek istiyorum.
Bu benim :
Resmin orjinali :
* Bu çalışmam ikinci defa "sanamı ait" şeklinde işaret edilen çalışmadır. Bundan öncekilere ".psd" datalarını eklemiştim ama artık bunu yapmayacağım. Sadece çalışmanın görünen kısmını eleştirirsek, eleştirimiz amacına uygun olacaktır.
Herkese canı yürekten teşekkür ediyorum...