Kemal ELLİDÖRT
Üye
- Tepki
- 0
Arkadaşlar üniversiteye başlayalı 3 gün oldu. Ek yerlestirme ile geldiğim için çoğu baş konuyu kaçırdım. Resim yetenegm yok. Sırf web tasarım ve diğer programlar için seçtim bu bölümü ama resim illa çizilecek.
İlkokulda resmim çok zayıftı. İyi bir altyapım yok. Fakat resim çizmeyi öğrenmeyi çok istiyorum. Grafik tasarım için üniversite 1 konularını nasıl öğrenebilirim? Bir dokuman ya da eğitim filmleri var mi?
Sınıfta millete bakiyorum kalemi önce objeye tutup ölçü alıyorlar tek gözleri kapalı olarak. Bunun mantigini falan hiç anlamadim.
Sınıfta rezil olmak istemiyorum millet iyi kötü çiziyor ben çizemiyorum.
Nasıl yaparım? Yardımcı olacak biri var mı? Gerçekten çok zor durumdayım.
Lisede elektronik cikisliyim ama hocalar ödev vermiş onu bile yapacan diyolar. Adama diyorum çizmeyi bırak kalem tutmayı, kalem türlerini bilmem diye, anlamiyor.
Yol gösterecek bi büyük araniyor
Bu mesaj telefonumdan gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
İlkokulda resmim çok zayıftı. İyi bir altyapım yok. Fakat resim çizmeyi öğrenmeyi çok istiyorum. Grafik tasarım için üniversite 1 konularını nasıl öğrenebilirim? Bir dokuman ya da eğitim filmleri var mi?
Sınıfta millete bakiyorum kalemi önce objeye tutup ölçü alıyorlar tek gözleri kapalı olarak. Bunun mantigini falan hiç anlamadim.
Sınıfta rezil olmak istemiyorum millet iyi kötü çiziyor ben çizemiyorum.
Nasıl yaparım? Yardımcı olacak biri var mı? Gerçekten çok zor durumdayım.
Lisede elektronik cikisliyim ama hocalar ödev vermiş onu bile yapacan diyolar. Adama diyorum çizmeyi bırak kalem tutmayı, kalem türlerini bilmem diye, anlamiyor.
Yol gösterecek bi büyük araniyor
Bu mesaj telefonumdan gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.