Elvan Yıldız
Üye
- Tepki
- 28
muhtemelen sadece adını duydunuz kendisini test etmediniz yada ettiyseniz gözünüzden kaçtı embird32 kendisi tam bir ressam sfumato adındaki galerisinde(ilave proğramında)şaheserler döktürüyo bu proğram dikiş makinalarının nakış yapanları için üretilmiş menager-editör mantığında çalışan basit ve ucuz bir proğram ilaveten satılan proğram parçacıklarıyla her şey yapmak mümkün bütün özelliklerini çöpe atsanız söylenecek bişey yok amatör ve ucuz bir proğram lakin resim işlemede eline şu ana kadar su döken i görmedim ne wilcom ne accurate ne eos ne sierra ne pulse bla bla bla size küçük ve hemencecik hazırladığım bir resim işleme örneği vereyim hatta istek olursa dst nakış kalıbınıda koyarım forumda arkadaşın yavuz sultan selim çalışması vardı ben o resimi embirdde yaptım bakın karar sizin
Bu resimin aslı(forumda bir arkadaşın konusundan alıntı)
Buda embirdde resimin işlenmişi (sanal)
Neticesinde bence embird resim işleme konusunda 10 numara her açıdan resimi bir kere sargı dan yapmıyo tüm görünüm kum iğnesi türünden dikişlerden oluşuyo isteğe bağlı deseni sık isterseniz sıkı yaparsanız çiniğnesi türünden(rastgele çiniğnesi) görünüm çıkıyo yani eğer seyrek yaparsanız her şekilde ayarlayabiliyonuz proğram ne isterseniz resim işleme hakkında size sunuyor bence mükemmel bir proğram
Bu resimin aslı(forumda bir arkadaşın konusundan alıntı)
Buda embirdde resimin işlenmişi (sanal)
Neticesinde bence embird resim işleme konusunda 10 numara her açıdan resimi bir kere sargı dan yapmıyo tüm görünüm kum iğnesi türünden dikişlerden oluşuyo isteğe bağlı deseni sık isterseniz sıkı yaparsanız çiniğnesi türünden(rastgele çiniğnesi) görünüm çıkıyo yani eğer seyrek yaparsanız her şekilde ayarlayabiliyonuz proğram ne isterseniz resim işleme hakkında size sunuyor bence mükemmel bir proğram