Resmi nasıl saydamlaştırabilirm?

cihat..

Üye
Tepki
0
Corel draw x5 kullanıyorum resmi veya logoyu saydamlaştırmak için gerekli yolları denedim ama olmadı eğer bir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler...

SNSİZ

Üye
Tepki
1
transparency tool aracını kullanarak yapabilirsiniz aracı seçtikten sonra yukarda seçeneklerden uniformu seçip istediğiniz derecede saydamlaştırabilirsiniz .

kolay gelsin....

Tepki
74
Merhaba,
Corel'da bir de lens (efects menüsünde) ile ilgili deneyler yapın. Burada da saydamlık ile ilgili şaşırtıcı sonuçlar alacaksınız. Yalnız lens ile fotoğraflar üzerinde çalışamazsınız. Fotoğraflar için yukarıda arkadaşımızın dediği yöntemi kullanmalısınız.

Tuncer ÖZKAN

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@Tuncer Özkan

evet ben lens den bahsetmeyi unutmuşum onuda denemenizde fayda var:D

cihat..

Üye
Tepki
0
Merhaba,
Corel'da bir de lens (efects menüsünde) ile ilgili deneyler yapın. Burada da saydamlık ile ilgili şaşırtıcı sonuçlar alacaksınız. Yalnız lens ile fotoğraflar üzerinde çalışamazsınız. Fotoğraflar için yukarıda arkadaşımızın dediği yöntemi kullanmalısınız.

Tuncer ÖZKAN evet ben lens den bahsetmeyi unutmuşum onuda denemenizde fayda var:D Önerileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim bi kaç bişey yaptım harika bişey gerçekten saolun :)

cihat..

Üye
Tepki
0
Sayın ''Tuncer Özkan ve snsiz'' önerileriniz gerçekten harika bi kaç bişey yaptım süper oldu çok çok saolun :D

Yukarı Alt