Resmin Arka Planını Siyah Yaparmısınız

kastinbjk

Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar

Açık ve net konuşmak gerekirse ben çok fazla anlamam programlardan ama benim bu aşağıda sunduğum resmin arka planını siyah veya daha farklı bir renk yapma imkanınız varmı arkadaşlar ben Paintte çok denedim ama bir türlü beceremedim bi kaç kişi program indir dedi şöyle yap böyle yap dedi ama nafile elimden gelmiyor böyle işler bir türlü beceremedim acaba sizler bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Allah hepinizden razı olsun iyi günler.

Arka Planı Siyah Olacak Resim ;
http://img4.ressim.net/out.php/i5901753_s-p-jpg

:)

kastinbjk

Üye
Tepki
0
üstadım çok teşekkür ederim ya

tecrübeli insan bir başka vallahi Allah razı olsun hocam

kastinbjk

Üye
Tepki
0
@Altay KILIÇ

Yalnız hocam Alt kuyruğundaki parça çıkmamış onada bakarmısın rica etsem hakkını ödeyemem valla

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192

Bu da benden olsun :)

** Görünce alelacele yapmak zorunda kaldım dekupede hatalar olmuş ama kullanım açısından sizin için çok sorun yaratmayacağını düşünüyorum..

Tepki
0
Kenas Ben Bazen Yapmak istediğim fotoğraflarda bazı yerleri kesiyor ama o yerleri mesela bu fotoda kuyruk kısmı kesilmiş siz düzeltiniz onu nasıl yapabilirim anlatırmısınız.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
yapmak istediğim derken dekupe mi yaparken yanlışlıkla kesiyorsun, yoksa elinde bir fotograf oluyor ama bazı yerleri eksik onu mu tamamlamak istiyorsun ??? anlayamadım açıkcası istersen görsel yükle onun üzerinde anlat yapmak istediğini

Yukarı Alt