Restaurant menü tasarımım.. yorumlarınızı bekliyorum..

Ozgul

Üye
Tepki
57
Çok boş görünüyor. Yani, kullandığınız vektörler o kadar göze batıyor ki çalışma amacından sapmış oradaki vektörleri sergiler gibi bir hava almış sanki. Vektörleri sadeleştirerek içeriği artırmalısınız bence.

İyi çalışmalar.

Threebudha

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
17
Kapak desenleriyle "Değer Restaurant" yazısı uyumsuz olmuş. Kapak daha barok dururken yazı sanki başka bir zamana ait gibi duruyor, birbirlerini itmişler. Boşanır bunlar ben söyleyeyim:). Çalışılan taslak kapağa göre biraz daha hareketli bir yazı kullanılması daha doğru olur gibime geliyor.

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba, size tek bir sorum olacak, bu tasarımın neresini siz yaptınız?

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
@cezapo

Elbette ki hazır materyaller kullanılabilir. Bu işi en iyi şekilde yapan biri hazır hiçbirşey kullanmam, kullanmıyorum derse de yalan söyler. Ancak bir templatenin içine görselleri yerleştirmek ve birkaç kısa yazı yazmak ile de tasarım yapmış olunmaz.

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba,

Sevgili Kerim Öksüz zaten cevabı vermiş, kendisine teşekkür ederim...

Sizin bu işte herhangi bir katkınız olmadığı ilk görüşte anlaşılıyor, öyle ki, yazdığınız firma ismi bile eğreti duruyor çalışma üzerinde, bir şeyi ben yaptım diyebilmeniz için, kullandığınız materyaller azda olsa değişime uğramalı, renkler, şekiller, fontlar vs. gibi bir çok şey değişmiş olmalıdır, oysa siz burada sadece resimleri değiştirmiş, üzerine firma ismi eklemiş ve bakın bakalım, nasıl olmuş diyorsunuz, bu sizce ne kadarlık bir grafik çalışmasıdır?

Ben size grafik işi yapamazsınız demiyorum, bu yaklaşım ve çalışma şekliyle grafiker olamazsınız diyorum...
Siz bu şekilde grafikerim veya grafik işleri yapıyorum diyebiliyorsanız, ona da bir sözüm yok elbette ama buraya da bir çalışma koyacaksanız, içinde biraz emek, biraz çalışma olsun diyorum.

İyi çalışmalar...

muratarda

Üye
Tepki
0
Evet danısman arkadasa katlıyorum. Mevcut bir tasarıma iki yazı bir resim eklenerek kendine mal edilemez. Buna tasarım yada grafik denilemez sadece uyarlamadır.

Yukarı Alt