sağlık - elma kişisel bir çalışma

Tepki
25
Yapılış tarihi yeni değildir ama yakın tarihtir yine de arşivime bakarken buldum. Yeni öğrendiğim bir uygulamanın şevkine kapılıp, bir anda elimde bulunan materyalle ve yine bir anda çıkan bir uygulama. Sizlerle paylaşmak istedim.
baskı yada iş amaçlı değildir anlık olan bir uygulamadır bilginize...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Çalışmanız göze hoş ve iştah açıcı geliyor Dilek Hanım.

Bu Corel uygulamasına benziyor ama siz Corel kullanmıyorsunuz sanırım.PS mi bu pek çıkaramadım?

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bilgilendirme için teşekkürler Dilek Hanım inceliyorum...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
polka noktalarını herzaman çalışmalara yakıştırmışımdır. zemin renkleriyle biraz oynansa daha da güzel olacak sanki elinize sağlık Dilek hanım :)

Tepki
31
çok güzel bir çalışma olmuş yazılar renkler herşey uyumlu elinize sağlık dilek hanım

Tepki
25
@Hakan Dağdeviren
Ben teşekkür ederim Hakan bey...

@Bahtınur YILDIZ
:) teşekkür ederim Bahtınur hanım

@Fatih Coşkun
Çok teşekürler Fatih bey...

danisman

Consultant
Tepki
30
evet yine ben :D daha yeni üye oldum sitenize ama eleştirmek konusunda çok iyiyimdir tabi eleştirilerim sizin başarısız veya özgüveni olmayan bir çalışma yapmış olduğunuz anlamını da taşımamalı dilek hanım ;
birincisi, sol üstte yer alan elma fazlalık gibime geldi ,
ikincisi , üstte yer alan kırmızı renk hiç olmasaymış ve gri tonlamaların hareketliliği daha hoş olacakmış gibi diyorum :D

hep söylerim, yapmak zor, eleştirmek kolaydır :D çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim ...

Tepki
25
@danisman
Teşekkür ederim Sayın danisman öncelikle hoşgeldiniz diyorum.
Kesinlikle söylediğiniz söze katılıyorum yapmak zor eleştirmek kolaydır...
birincisi; sizinde belirttiğiniz gibi sol üstteki elmanın fazla olduğunu bende düşünmüştüm ancak, orada istenmediğini bile bile kalmayı kabul etti :)
İkincisi;bu konuda haklı olabilirsiniz denemek lazım gelir ama ben başlık gibi düşündüm o kısmı ve vurgulamak istemiştim.
ilgi alakanız için tekrar teşekkürler...

danisman

Consultant
Tepki
30
bak şu elmanın yaptığına demek yüzsüzlük yaptı oturdu oraya :) hiç aklıma gelmemişti bu, kolay gelsin :)

Yukarı Alt