Koyu bir galatasaraylı olmama rağmen dün kutlamaların göbeğindeydim. 2 Saat boyunca trafikte konvoyda bekledim, evime gidemedim En ezeli rakibimiz de olsa tebrik ederim Fenerbahçeyi.
Emine hanım siz şampiyon olsaydınız ben kutlardım... 9 puan fark vardı kaybettiniz,
lider olduğunuz liderliğide bize kaptırdınız hakkınız 2. oldu seneye daha dikkatli olursunuz artık
Memleketimden kutlama özeti;
kutlamalar süperdi... adıyaman'da ilk kez böyle bir kutlama oldu... 'mecburiyet caddesi' diye tabir edilen Gölbaşı caddesi trafiğe kapandı... araç motorları yandı... bi GS'lı taraftar kendini bizimkilerin elinden zor kurtardı...FB şampiyonluğu hepimize 'mübarek' olsun... )
@Sedat Gül
Öncelikle teşekkür ederim. Şampiyon olasaydık eminim taraflı tarafsız herkes kutlardı ama bu durumdaki şampiyonluğunuzu değil normal şartlarda bile şampiyonluğunuzu kutlayamam. Ne yalan söyleyeyim içindeki FENER DÜŞMANLIĞI buna müsade etmez.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.