Gidip Mağazada Aldığınızdan daha güvenlide olabiliyor ben bu güne kadar çok alışveriş yaptım ve hep memnundum bi sorun yaşamadım.. Tabi hangi sitelerden alacagınızı bilmenizde fayda war..
İnternetten şuana dek sadece 1 ürün aldım ve gerçekten güvenilir bir şekilde aldım. Yalnız cihazımda(telefon) arıza çıktı hemde ilk haftada, sanal alışveriş yaptığım için arıza konusunda çok uğraştım diyebilirim, tek kötü yönü bu olsa gerek..
İnternetteki alışveriş sitelerini sadece ve sadece ürünlerin fiyatları ve özellikleri hakkında bilgi edinmek için kullanıyorum ki nette alışverişin güvenli olduğunu düşünmüyorum.Dokunmadan alışveriş yapılmaz : )
burada şöyle birşeyde karşı taraftaki sitenin güvenilirliği kadar bilgisayarlarda önemli artık siteler çok daha güvenli ancak bilgisayarlarımız öyle değil siz siteden alışverişinizi yaparken kredi kartı bilgilerinizi site üzerinden değilde bilgisayarınıza sızan korsan klavye kayıtları ve ekran görüntünüzü inceleyerek çalabiliyor.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.