şavaşa hayır!!!

Kadir İnanır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
engizcm bu çalşmayı savaşla bağdştrman bana birz uzk birbağdştırma gibi geldi

ayrıca savaşa hayır diyipte üstüne X koymanda yanlış anlatım olmuş. üstüne x koyulan bir şey gördüğümüzde onaylanmamş anlamını çıkartmazmıyız.

diger çalşmalarının yaında bu çalışmayı senin yaptığınainnmak grçkten çk zor

Seda Başer

Graphic Designer
Tepki
11
Kadir Bey arkadaş orijinal resimi savaşa hayır a dönüştürmüş. Yani orijinaline bakarsanız evet savaşla bi ilgisi yok ancak kendi çalışmasında belki ölüler silahlar yok ama savaşı çağrıştıyor. Size X konusunda da katılmıyorum. Olumsuzluk anlamında kullanılmış. Yani Savaş istenmiyor X. Bence böyle...

Tepki
62
Çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Gayet hoş bir çalışma olmuş.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

Kadir İnanır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
@Seda Başer

seda hanm mezun olduğunuz okul ve bu işlerle ne kadr süredir uğraştığınızı eğer trbiyeszlik olark görmezsenz sormak istyrm.

ltfen busoruma cvp verinz. çünkü grafk tasarım dediğimiz mesleğimiz kişilsel bilgi ve snılarla yapılamayacağının kanıtını her halde bnim yapmama gerk bile olmadığını mesleğniz ne olursa olsn biliyor olmanz gerekiyor.

Seda Başer

Graphic Designer
Tepki
11
Ne demek istediğinizi anlamadım. Sizi terbiyeye davet ediyorum. Lütfen saygılı olun tıpkı benim size saygılı olduğum gibi.

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
saygı sınırlarını aşmadan eleştiri yapınız arkadaşlar.
çalışma çok fazla janjanlı olmuş:) çok fala bağırıyor buna karşıdan bakınca savaşa hayır yazısını görmesem çok serberst bir çalışma derdim
saygılar

Tepki
4
öncelikle tebrik ediyorum uğraşmışsın ve bizimle paylaşmısşsın.
Fakat bu görseli ben savaşla pek alakalı göremedim. Mesela Gürcistan savaşında sembol olmuş bir kadın var. Kanlar içerisinde ve yardım bekliyor. Böyle bir görsel kullanabilirdin. (gerçi o görseli değiştirmeye gerek yok ama)
Bu fotoğraf biraz psikolojik bunalımı, çaresiz bekleyişi veya ayrılığı anlatıyor gibi.
Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Yukarı Alt