H Hakan D Yönetici Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 20 Haziran 2008 Mesaj 3.382 Tepki 716 16 Ağustos 2014 #1 Modelleme,Unwrap, Tasarım kafadan, yani can sıkıntısının zevke dönüştüğü an... Lowpoly'i seviyorum, çok hoş gözüküyor. Motor: Default SC Süre: 20dk filan Konu: Low Poly Savaş Baltası Şeysi. Klip eşliğinde...
Modelleme,Unwrap, Tasarım kafadan, yani can sıkıntısının zevke dönüştüğü an... Lowpoly'i seviyorum, çok hoş gözüküyor. Motor: Default SC Süre: 20dk filan Konu: Low Poly Savaş Baltası Şeysi. Klip eşliğinde...
H Hakan D Yönetici Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 20 Haziran 2008 Mesaj 3.382 Tepki 716 17 Ağustos 2014 #2 Şu da kaskı olsun hadi. bi de kendisi olsa..........................................................!!! Kafadan salladım. High-Low Poly... Şu da şarkısı. Zıkkıııımdan seçtim yine, bu adamı çok eskilerden beri dinlerim, diğer insanlarınki gibi yeni bir keşif değil ;-) Bitanem'e gitsin...
Şu da kaskı olsun hadi. bi de kendisi olsa..........................................................!!! Kafadan salladım. High-Low Poly... Şu da şarkısı. Zıkkıııımdan seçtim yine, bu adamı çok eskilerden beri dinlerim, diğer insanlarınki gibi yeni bir keşif değil ;-) Bitanem'e gitsin...