S Shirazi Ismailov Üye Kayıt 12 Ocak 2009 Mesaj 6 Tepki 0 22 Ocak 2009 #1 Sitem için bi sayfaya "yazdir (print)" butonu eklemişim. PHP kodmu gerekiyo yoksa java. Yardim eden olursa sevinirim. Önceden teşekkür ederim
Sitem için bi sayfaya "yazdir (print)" butonu eklemişim. PHP kodmu gerekiyo yoksa java. Yardim eden olursa sevinirim. Önceden teşekkür ederim
O oktaydoganer Üye Kayıt 28 Aralık 2008 Mesaj 4 Tepki 0 27 Ocak 2009 #2 <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- function printPage() { if (window.print) window.print() else alert("Üzgünüz, tarayıcınız bu özelliği desteklemiyor."); } // --> </SCRIPT> <A HREF="javascriptrintPage()">Print</A> Bu kod bloğuyla tüm sayfanın yazdırılmasını sağlayabilirsiniz. Kolay gelsin...
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- function printPage() { if (window.print) window.print() else alert("Üzgünüz, tarayıcınız bu özelliği desteklemiyor."); } // --> </SCRIPT> <A HREF="javascriptrintPage()">Print</A> Bu kod bloğuyla tüm sayfanın yazdırılmasını sağlayabilirsiniz. Kolay gelsin...
Abdullah Şahin Altın Üye Altın Üye Kayıt 3 Nisan 2008 Mesaj 2.630 Tepki 89 27 Ocak 2009 #3 Paylaşım için teşekkürler Oktay Bey
S Shirazi Ismailov Üye Kayıt 12 Ocak 2009 Mesaj 6 Tepki 0 27 Ocak 2009 #4 Yardim etdiğiniz için teşekkür ederim Oktay bey.
O oktaydoganer Üye Kayıt 28 Aralık 2008 Mesaj 4 Tepki 0 4 Şubat 2009 #5 Rica ederim Shirazi Bey..Umarım yardımcı olmuştur..Kolay gelsin..