@Erkan Nehir
Erkan kardeşim Defalarca söyledim , yukarda da ifade ettim... BEN BİR AMATÖRÜM.. HOBİ OLARAK UĞRAŞIYORUM.. HERHANGİ BİR İDDİAM ve BEKLENTİM yok bu sebeple ELEŞTİRİLERİNİZDE HAKLISINIZ LAKİN başka çalışmalarda yaptım.. KUZEY GÜNEY, UZUN HİKAYE, SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM vb. vb. Ama ben yukarıda bahsi geçen dizileri izliyorum ve aksiyon filmlerini seviyorum.. FORUMDA BİLMEDİĞİM BİR KURAL VAR İSE SÖYLEYİN ŞU ŞU TARZ ÇALIŞMALAR SAKINCALI VE YASAKTIR diye .. Eğer böyle bir sınırlama ve kural ve yasak yok ise HERKESİN İLGİSİ, ALAKASI, BEĞENİSİ farklıdır.. HERKES BENİM HOŞLANDIĞIMDAN HOŞLANMAK ZORUNDA DEĞİL, BEN DE BAŞKALARININ TARZINDAN HOŞLANMAK ZORUNDA DEĞİLİM..
Yani defalarca benzer şekilde ifade ettim
1-BEN GRAFİKER DEĞİLİM, İDDİAM YOK
2-AMATÖRCE HOBİ OLARAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUM , KENDİ HOŞLANDIĞIM ŞEYLERİ YAPIYORUM
3-İLLA AFİŞ DEĞİL BUNLAR DİYORSANIZ , ÖYLE DÜŞÜNÜYORSANIZ SAYGI DUYARIM EYVALLAH
4-AMATÖRCE ÇALIŞMALARIN KİMSEYİ RENCİDE ETMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL, İÇERİĞİ İLE İLGİLİ BİR SAKINCA VAR İSE , FORUM KURALLARINA AYKIRI İSE BELİRTİR MİSİNİZ ?
5-HERKESİN HOŞLANDIĞI ŞEYLER, İLGİ DUYDUĞU ŞEYLER FARKLI FARKLIDIR.. KİMİSİ ROMANTİZMDEN HOŞLANIR KİMİSİ AKSİYONDAN KİMİSİ BAŞKA ŞEYLERDEN.. BEN AKSİYON DİZİLERİNİ SEVİYORUM BU KABAHAT MİDİR?
6-Yapılan yapıcı bütün eleştirilere de eyvallah diyorum istifade etmeye çalışıyorum
7-Piyasada, Afiş sitelerinde yüzlerce AKSİYON, POLİSİYE, SAVAŞ Filmi-Dizileri Afişleri sergileniyor bu da mı yanlış
Kısacası bütün yaptıklarım AMATÖRCE ÇALIŞMALARDIR BU BİR KUSUR MUDUR?
Bu forumda uzun zamandır iyi kötü paylaşımlarda bulunuyorum..Her bölümden , her çalışmadan, her bilgiden alabildiğine imkanım nispetinde istifade ediyorum.Emeği geçenlere de teşekkür ederim.. Kimseye sataşmıyorum, kem söz söylemiyorum, saygıda kusur etmiyorum.. Yani eksisi ile artısı ile şurda amtör çalışmalarımı paylaşmam da bir sakınca mı var onu anlamaya çalışıyorum, bir rahatsızlık mı veriyorum-vermişim onu anlamaya çalışıyorum.. Erkan kardeşim söyler misiniz KUSURUM KABAHATİM NEDİR ?