Şefkat Tepe/Sungurlar Tim /AFİŞ

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@Yusuf Alper
"HERKES BENİM HOŞLANDIĞIMDAN HOŞLANMAK ZORUNDA DEĞİL, BEN DE BAŞKALARININ TARZINDAN HOŞLANMAK ZORUNDA DEĞİLİM.."
Diyorsunuz sonra da "kusurum kabahatim ne?" diyorsunuz....
Burada kusurlu veya kabahatli aramıyorum.
Bu tarz çalışmaları beğenmiyorum diye ben mi kabahatli oluyorum şimdi? :)
Sorduğunuz sorunun cevabını yazdığınız son mesajda siz vermişsiniz zaten...
BEN DE BAŞKALARININ TARZINDAN HOŞLANMAK ZORUNDA DEĞİLİM diyorsunuz fakat sizin tarzınızı beğenmeyenlere saldırganlaşıyorsunuz ve bunlara "saçma sapan yorum" diyorsunuz...
Enteresan gerçekten...

Bu durumun kuralla veya yasakla alakası yok. Aynen sizin dediğiniz gibi bunlarda benim hoşlandığım tarzlar değil ve eleştiriye açık bir konuya eleştirimi yaptım. Bu kadar celale gerek yok.
Eğer tarzınızı eleştirmek size göre "sataşmak" ise bu çok yanlış bir düşünce.

Tepki
10
@Erkan Nehir

Gelip sataşan sizsiniz sonrada bana hangi hakla "SALDIRGANLAŞIYORSUNUZ" diyorsunuz.. Ben elimden geldiğince alttan almaya kırmamaya çalışıyorum siz daha bir ajitasyon yapıyorsunuz.. Bu nasıl bir üslup ? YAPICI ELEŞTİRİ YAPMIYOR SADECE HAKARET EDİYORSUNUZ.. Kalkıp bir de SİYASİ ŞEYLERİ YANSITIYORSUNUZ DİYORSUNU ÇALIŞMALAR İÇİN.. Söyler misiniz ÇALIŞMALARIMDA SİYASİ DEDİĞİNİZ ŞEY AY YILDIZLI BAYRAK VE LOGOLARI KULLANMAM MI ,OSMANLI ARMASI KULLANMAM MI ? BUNLAR BÜTÜN TÜRK MİLLETİNİN ORTAK DEĞERİDİR.. OSMANLI ARMASI DEĞİL DE, AY YILDIZ DEĞİL DE ORAK ÇEKİÇ Mİ KULLANMALIYDIM, ABD BAYRAĞI MI, İNGİLİZ BAYRAĞI MI?

YAPTIĞINIZ YAPICI ELEŞTİRİ DEĞİL DÜPEDÜZ SATAŞMAK... BEN EYVALLAH DEDİM ELEŞTİRİLERE SİZ KALKIP BENİ SALDIRGANLAŞMAKLA SUÇLUYORSUNUZ.. BU KADARI DA OLMAZ..

YAPTIKLARIMI DA BEĞENİN DİYE SİZİ ZORLAYAN DA YOK BİRADER.. Siz madem nezaketi elden söyleyecek söz bulamıyorum..

Herkes kendi yoluna... Şuna ASLINDA BEN ÇALIŞMALARDAN ZİYADE AFİŞLERİN İÇERİĞİNE KAFAYI TAKTIM DESENİZ DAHA İYİ KENDİNİZİ İFADE ETMİŞ OLURDUNUZ... Yaptığım çalışmalarda kullandığım AY YILDIZLI BAYRAK ve OSMANLI ARMASINA da kalkıp KİMSE SİYASİ İÇERİK YANSITIYOR DİYEMEZ..

BEN KİMSENİN SİPARİŞİ VE TALİMATI DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMA YAPACAK DEĞİLİM.. BEĞENMEYEN DE BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİL.. KALKIP DA NİYE BU ÇALIŞMALARI YAPIYORSUN DEMEK DE KİMSENİN HAKKI DEĞİL. HERKES KENDİNE BAKSIN.

Bu tartışmayı da burada kapatıyorum

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Çalışma beğenilince "Teşekkürler"
Beğenilmeyince "Saçma yorum"...
Bravo...
Tebrikler arkadaşım. 10 Numara çalışmalar. Kusursuz...

Tepki
10

07.01.2013
ŞEFKAT TEPE Dizisi "KORDON CELİL" isimli AMATÖR AFİŞ Çalışmam​

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
14
güzel kardeşim, senin dediğin olaya şu şekilde örnek verebilirim.

sahneye çıktığını düşün. yüzlerce göz önündesin ve performans sergileyeceksin. şarkını çaldın ve alkışları aldın, sevildin, tebrik edildin ya da yuhalandın, beğenilmedin, eleştirildin. ne olursa olsun, herşeyden önce sen o sahneye çıkmayı göze aldıysan, mikrofona eğilip "ben müzisyen değilim" demeye hakkın yok. o zaman ne işin var sahnede ? ne işi var manavın ameliyathanede ?

çalışmalarına gelince eleştirilere kulak verirsen ve programın üzerinde daha çok çalışırsan daha iyi işler yaparsın..

sevgiler.

Tepki
10
@Emre Şerim

Emre kardeşim, Tepkim teknik eleştiriye değil

1-Üsluba ve
2-Kalkıp bana "sen niye POLİSİYE-AKSİYON dizilerinin AFİŞİNİ yapıyorsun?Afişlerde niye Silah var" tarzında dayatmaya, müdahaleyedir..

Yukarı Alt