şehitlerimiz hakkını helal edin

Tepki
31
Aslında içimden öyle sözler sarf etmek geliyor ki ama burada söylenmez bildiğim ne kadar küfür lanet varsa ediyorum

Artık sadece lanet etmek yetmiyor Bu karakolu oraya kuranlarda bu karakolu desteksiz bırakanlardan karakol diye derme çatma bi köyevi yapanlardan 1.5 milyon ytl ye zırhlı araba alıp karakol için maddi imkanımız yoktu diyenlerden Lojaman gazinosunun perdelerini 15 -20 bin ytl verip değiştiren rütbeli eşlerinden her gelen paşayla eski paşanın aldıklarını değiştirip kendikilerini koyan paşalardan 3 tribleks evi yatı katı olan ege ordu komtanlarından pkknın elindeki son model silahlara mehmetçiğin 3 şarjörden sonra şişen G3 lerle karşılık vermesini bekleyenlerden
350 teroristin içeri sızmasını görmeyen BBG kameramanlarından amerika bizim testekçimiz hertürlü uydu ve insansız uçak görüntülerini paylaşıyouruz diyenlerden 1 gün boyunca süren çatışmaya gerekli yardımı yapamayanlardan Şehitlere kelle diyenlerden bukadar şehite karşılık hala çıkıp konuşabilen DTP den vatana ihanet eden tüm şerefsizlerden hesap sorulmalı

Allah Rahmet Eylesin
Ey şehid oğlu şehid
Bilirmisin bizler arkandan sadece ağlıyoruz
teröre lanet mitingleri düzenliyor
sonra Sıcacık evimize gelip
ayaklarımızı uzatıp tv seyrediyoz
ve 2 gün geçiyor seni unutuyoruz taki
senin yanına başka şehit arkadaşların gelene kadar
biz ozaman gene aynı şeyleri yapıyoruz
ama hiç başka analar ağlamasın diye başka
başka yavrular hayattan kopmasın diye önlemler almıyoruz
biz hala hayatımıza devam ediyoruz

Keşke binlerce canımız olsada hepsini
bu cennet vatana feda edebilsek

Senden şefaat beklemiyoruz şehidim
Sadece Hakkını helal et

Bizim utancımız bize yeter....

Tepki
100
çok şey söylemek mümkün, ama ucu siyasete dokunacak diye çok şeyi yutmak zorunda kalıyoruz.
terörün siyasi, askeri ve sosyolojik yönleri mevcut.
bu üç alanda mücadele şart ve zaruridir. untulmamalı ki, şehitlerimizin kanı yerde kaldığı müddetçe ihmali söz konusu kurum ve sorumlularını bu kan boğacaktır.
herkes üzerine düşen vazifeyi ifa etmeli sorunu ve sorunları başka yerde aramamalıdırlar.
allah şehitlerimizin şefaatinden mahrum eylemesin...
saygılarımla...

ey şehit oğlu şehit isteme benden makber,
sana ağuşunu açmış duruyor peygamber...

Tepki
0
bayrak

Ey, mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kızkardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü!
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün.
Kızıllığında ısındık,
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün.
Gölgene sığındık.

Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan;
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
Yer yüzünde yer beğen !
Nereye dikilmek istersen,
Söyle, seni oraya dikeyim !

ARİF NİHAT ASYA

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Ülkemizi bölmeye çalışan kişiler amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını bilsinler.
Türk milleti o şahsiyetlerin karşısında dimdik duracaktır...

Şehitlerimizin ardından biz üzülüyoruz hatta o şahsiyetlere lânet ediyoruz, ya şehit aileleri_? Onların acısı kat kat büyüyor, hergün şehit evlatlarına ağlıyorlar, yeni bir şehit haberi alınca gözlerindeki yaşları tutamıyorlar...

Artık daha fazla şehit vermeyelim, artık daha fazla aile ağlamasın,Artık Türk Milleti Ağlamasın!

Allah şehit ailelerine bol sabırlar versin
Tüm şehitlerimizin mekanı Cennet Olsun

Tepki
3
Ama ne var ki içerideki ve dışarıdaki bir takım haysiyetsizlerle işbirliği yapan "ilkel yaşam formları" ülkemize saldırmaya devam etmekte. Anlamıyorlar ki bu vatan Türk vatanıdır. Anlamıyorlar ki "SON TÜRK" kanlarını toprağa akıtana kadar bu ülke Türk vatanı olarak kalmaya devam edecektir.

Bir şeyler yazacağım, siyasete girecek, en iyisi eleyerek yazmak...

Terörün sağcısının, solcusunun, dininin, ırkının, şucusunun, bucusunun, sosyalistinin, kapitalistinin, faşistinin, komünistinin, ateistinin, dinlisinin, dinsizinin, milliyetçisinin, milliyetsizinin vesairesinin olmadığını söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Dilimizde biten tüyler önemli değil de, ocaklar söndü.

Terör bir insanlık ayıbıdır. Teröre bir şekilde (siyasi, ekonomik, manevi vs) destek olanların Tanrı bin belasını versin! "İnsanlık, eşitlik, özgürlük, barış, kardeşlik, düşünce ve ifade özgürlüğü, insan hakları" gibi güzel ve yüce kavramların arkasına saklananarak teröre prim verenlerin ve "BENİM TERÖRÜM İYİDİR!" diyenlerin tümüne lanet olsun! Aş yediği tasa -çok çok afedersiniz- köpekler bile pislemezken, ekmeğini yeyip suyunu içtiği ve havasını teneffüs ettiği vatana ihanet edenlere de lanet olsun!

Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner...

"BU MEMLEKET TARİHTE DE TÜRK'TÜ, BUGÜN DE TÜRK'TÜR, İLELEBET DE TÜRK KALACAKTIR!" demiş Atamız. Bir karış toprak bile vermeyiz.

Gözünden sakınarak büyüttüğü evladını düğüne gönderir gibi davulla zurnayla askere ve de savaşa gönderip de evladının acı haberini getiren komutanı "Vatan sağolsun!" diyerek teselli etmeye çalışan yüreğe sahip ana babalar yalnızca bizim ülkemizde vardır.

Vatan için canlarını seve seve feda eden Mehmetçiklerimize Tanrı'dan rahmet diliyorum. Artık şunu, bunu, onu, beni, seni bir kenara bırakıp "BİZ" olmalıyız.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

NOT: Bu yazdıklarım Onur G. HİTİT olarak sadece beni bağlar, benden başka hiç kimse bu iletimden sorumlu tutulamaz. Bunu da ifade etmek istiyorum.

Tepki
31
Olur ya bir çatışmada ölürsem; Arkamdan yas tutmayın; Bırakın toprağımda rahat uyuyayım
Bedenimden komandomu çıkarmayın; Onlar benim gururumdur; Ölünce kefenim olacak
Başımdan mavi beremi çıkarmayın; O benim şanım şerefim olacak
Ayağımdan botlarımı çıkarmayın; Onlar nice yollar aşacak; Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek
Elimden tüfeğimi almayın; O benim mezarıma sembol olacak
Yaramın kanını silmeyin; Ahirette hesabı sorulacak
Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın; O benim madalyam olacak...

Şehit Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman SAKARYA

Yukarı Alt