Selamlar

sinemgül

Üye
Tepki
0
Selamlar..
ben bir kac gündür forumunuzda gezinip forum sitem icin banner tasarimi yapmaya calistim ama cok basarisiz oldum..
siz ustalardan bebek forumum icin bir banner tasarimi rica edebilirmiyim..
bannerin site ismine uygun olmasini istiyorum site ismi bebeklerdiyari

yapan arkadaslar olursa cok cok sevindirir beni..yapanlarada yapmayanlarada simdiden tesekkür ediyorum..

sunuda belirtmeden gecemiyecegim süper bi forum emek verenlerin ellerine saglik..

sinemgül

Üye
Tepki
0
mesajima 40 kisi bakmis ama bir kisi bile hosgeldin yada selam yazamamis :( bende milletimin insani her zaman selama karsilik verir diye bilirdim.. ricamada gelince anlasilan kimse para kazanmak istemiyor..demekki burdakilerin paraya ihtiyaci yokmus..:( neyse kolay gelsin sizlere..

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Grafikerler.Org ailesine hoşgeldiniz sinemgül hanım. Sizi selamsız bırakırmıyız hiç :) "demekki burdakilerin paraya ihtiyaci yokmus." demişsiniz. Forumumuzda Freelance İş Verenler diye bir bölüm var. Mesajınızı oraya açarsanız iş yapmak isteyenlere daha rahat ulaşırsınız. O yüzden iş ile ilgili bir cevap alamadınız

sinemgül

Üye
Tepki
0
hosbuldum..bu güzel zoraki karsilasma icinde tskler..

banner yaptirmakdan vazgectim..kendi cabalarimla yaptim bisiler..firsat buldukca ugrayip yaptiklarimi sizlerle paylasmak isterim..yorumlariniz dogrultusunda hatalarimida :) ögrenmis olurum..

Yukarı Alt