Okul defteri olarak kullanılabilecek kapaklar... İlk iki çalışmada ön kapağın zeminini arka tarafa keskin bir şekilde taşırmışsınız bu kötü durur... 2. kapakta ise arkadaki pusula ne ışık olarak ne de renk olarak kapağa oturmamış emanet gibi duruyor, bence onu kaldırın... Aynı zamanda ev kullandığınız kapağın arkasındaki elips içindeki evide kaldırmalısınız...
Kuşkularınız lütfen kendi içinizde kalsın, kimseyi itham etme gibir bir lüksünüz yok, eğer gerçekten alıntıysa ispatlar buraya linkini verirsiniz o zaman konuşuruz... Sadece kuşku ile yola çıkarak kimseyi rencide etmenize izin veremeyiz..
Alıntı olabileceğini ben de düşünmüyorum. Neden sitemizdeki arkadaşlarımız da böyle şöyler üretemesinler ki?! Nihayetinde çok sık kullandığımız Photoshopun temel araçlarıyla yapılmış çalışmalar. Önemli olan objeleri uygun seçip uygun şekilde konumlandırmak. Arkadaşımız da hayalinden geçenleri yansıtmış ya da arşivinde bulunanları en işi şekilde değerlendirmiş. Kendine güvenmiş ve ben de yaparım demiş. Ellerine sağlık Yaşar. Herkese kolay gelsin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.