Serbest Çalışmalarım (Filistin)

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Allah İsrail'e lanet etsin. Kardeşlerimizin yardımcısı olsun..

Tepki
31
Biz Kundaktaki bebeğe bile kurşun sıkan pkk ya operasyon yapıyoruz bütün dünya ayağa kalkıyor israil lübnan suriye filistini vuruyor arap ülkeleri başta olmak üzere bütün dünya susuyor Nedeni ne biliyormusunuz Arap ülkelereri petrol sayesinde çon zenginlendi (baştakiler) bu yüzden ses çıkarmıyorlar çünkü kaybedecek çok şeyleri var artık o zenginliği ihtişamı bırakıpta dur israil sen nabıyosun diyemiyorlar. Bunun tek bir çözümü var Allah'ın kitabına ve Resulüne sarılmak sen Allah'ın dediklerini yap gerisini Allah'a bırak çünkü o herşeye gücü yetendir.

Tepki
100
her ne kadar konu çalışmaya yönelik eleştirilerden yoksun kalsada,
içimizdeki acının ve feryadaın sözcüklere dökülmemesi mümkün değildir.
nerde şimdi osmanlının torunları? diye sormak isterdim.
sadece bir ferman çıkararak akan suları bile durduran ecdadım,
bir eliçi gönderdiğinde "acaba osmanlı nasıl biri" diye insanlar sokaklara dökülürmüş...
.... .... .... yazacak çok şey varda...

sait bey çalışmanız biraz yavan geldi bana. biraz görsellerle desteklemeniz iyi olurdu...
tabii serbes bir çalışma olunca çokta irdelemek gerek sanırım.
sonuçta sizin işlerinizi az çok biliyoruz.
saygılarımla...

Tepki
4
İsraili lanetleyerek başlayayım
ANCAAAKKK
Türkiye olarak en iyi stratejik ortağımız, en çok askeri antlaşma ve alışveriş yaptığımız ülke olması da beni ayrıca yaralıyor. Konya da eğitim yapan İsrail savaş uçaklarından dolayı içim kan ağlıyor.
Yapmacık sert mesajlar bu boşluğu dolduramaz.
Tabii Filistinlilerinde hataları var zamanında çok toprak sattılar israile şimdi çocuklarına bu acıyı yaşıtıyorlar.

Çalışmanız anlam bakımından güzel olmuş.

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
israile lanet, gazze ye dua diyerek başlayayım bende:(

1.çalışma diyorum birde dik olarak çalış derim başarılar.

Tepki
25
1, çalışmayı beğendim... ama renk tonlarında yakınlık kurmanızı ve siyah alandaki yazıyıda o forma göre eğdirseniz nasıl olur acaba nacizane fikrim ve önerimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...

Yukarı Alt