show güzellik salonu logo çalışmam

avans09

Üye
Tepki
0
yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Logomuz kendisinden beklenilen amaca pek hizmet edememiş.
Bana güzellik salonu değil de daha çok bir gece klübünün girişinde üstte devasa yanan ışıklı bir tabelayı andırdı
.
Efektlerle bezenmiş o font aşağıda bize bilgi vermemiş olsaydı bu logonun nereye ait olduğu hakkında bir buhran oluşacaktı.Ayrıca bu efektler , logo basıldığında da böyle çıkar mı , çıkarsa bukadar etkileyici durur mu yine bu bilinmez.

Mesela fontlarda ortadaki halka diğerlerinden farklı, belliki bir esprisi var, bu halka bir güzellik salonunda nereyi , neyi temsil eder?Mesela bu halkayı DNR de görsem aklıma CD DVD gelirdi , Disko Tabelasında görsem aklıma diskolardaki oyun sahnesi gelirdi,
spor malzemeleri satan bir işletmede görsem aklıma halter uçlarındaki kilolar...
Yalnız bir güzellik salonunda görseydim ,"Acaba ne demek istemişler..." demekten kendimi alamazdım.

Ben logo çizim olayını pek berecemem ama bir logonun iniş çıkışlarını bilirim.
Logodan ziyade tüketiciyi bir ürüne karşı teşvik edebilme yollarını iyi bilirim.
Sözkonusu Logo da olsa , bakıldığında her yönüyle bir bütünü gayet sağlıklı oluşturabilmeli bir reklam.

Bunlara dikkat etmelisiniz bence.
Başarılar.

Tepki
31
bencede efektelerin fazala kullanımı logoları kullanabilirliğini bozuyor çünkü bu logoyu tabeladan kartvizte kadar heryerde kullanacaksınız

geri kalan açıklamayı zaten hakan bey yapmış

avans09

Üye
Tepki
0
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekürler işim grafikerlik değil. logo çizmekten zevk aldığım için bu tür çalışmalar tapıyorum.sanırım biraz hastalık oldu bende.saygılar

danisman

Consultant
Tepki
30
slm;

öncelikle bir logo çiziminde arkadaşlarımızın da belirttiği üzere ilk başta her mecrada kullanılabilirliğini göz önünde tutmalısın. Evet asıl zevkli ve başarılı çalışmalar aslında bir işi sadece keyif almak için yaptığınızda ortaya çıkar. Burada yer alan logo "show" ama bence görünen "shlow" yani, yapılan çalışma pek doğru yansıtmıyor ismi. Tamam ışık efektleri, kabartmalar v.s. belki göze hoş gelen çalışmalardır ama bunun adına "logo" dediğiniz zaman tüm bunları reelde uygulamak imkansızdır...

İyi çalışmalar ...

kriptonik

Üye
Tepki
1
ışıklı tabela gibi görünüyor ve bence de Hakan beyin dediği gibi gece klübünü çağrıştırıyor.. logo olarak kullanılamasa da web sitesinde kullanılabilir, şık olmuş bence..

Yukarı Alt