semira
Üye
- Tepki
- 145
yeteneksizsiniz yarışmasının aref li kısmına dair bir şey paylaşmak istiyorum ve ne düşündüğünüzü merak ediyorum zira ben bir haftadır etkisinden kurtulamıyorumbaya meraklandırdım galiba! neyse konuya geleyim bir çok aile gibi cumartesi günü yeteneksizsiniz adlı yarışmayı izledik bu konuyu sayın danışmanda yazmıştı görüşlerine aynen katılıyorum ve birşey eklemek istiyorum adam danışıklı birşekilde(tabi o an eminim çoğunluk bunun farkında değil özelliklede çocuklar) olağanüstü gizemli bir olay ortaya koyuyor malum tv nin karşısında oturan insan bir nevi hipnotize oluyor zaten aref zatı da ayrıca gizemli ve etkileyici bir tip. benim koptuğum belkide irkilerek kendime geldiğim an gösterinin en sonundaki cümle''sizce kaderi değiştirebilirmiyim?''neden bir soru cümlesi!bu soru kafama takıldı.ertesi gün cevabını buldum nasılmı.birkaç arkadaşımla buluştum hayatlarına yeni bir cümle girmiş bile ''sence kaderi değiştirebilirmiyim''kızım geldi okuldan meşhur paylaşım sitesinden türeyen kader ve aref'li yeni espiriler aktarıyor.o anda neden bir soru cümlesi olduğu netleşti.yani birkezdaha hedef izleyicinin bilinç altıydı ama bu seferki masum değil çünki dini inanışımız hedef olan!soru cümlesini bilinç altı asla geri çevirmez cevaplar ve ve itinayla saklar.aref bir insan ve kaderi değiştirdi!bu tohum artık yeşertilmek üzere biliç altında.şimdi güzel dinimizin önemli şartıdır kadere iman ''kaza ya kadere herşeyin allahtan olduğuna inanmak''asla yara almayı kabul etmez... belki sadece biraz farkındalık... amacım din dersi vermek değil yanlış anlaşılmasın bu forumu çok seviyorum uzun süredir üyeyim ve internette sürekli takıldığım iki siteden biri ve tüm samimiyetimle paylaşmak istedim.yazım hatalarından dolayı üzgünümaslında suç birazda yasemin hanımda bakınızhttps://www.grafikerler.org/sohbet/26924-tasarimcinin-gucu-icindeki-gizli-mesaji-gorebilen-varmi.html