Şiir Kitabım için Kapak Çalışması

Ercan CAN

Üye
Tepki
2
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

saygılar

Tepki
2
kitabın kalınlığına verdiğiniz gradient çok cıvıtmış. orayı düz siyah üstüne beyaz yazı yapsanız daha şık durur. ve arkadaşımızın belirttiği gibi arka kapakta resim kullanılmamalı ve ktabın adı 2.kez arkaya yazılmamalı diye düşünüyorum. iyi satışlar :)

ekinoks76

Üye
Tepki
4
Hüzün dolu görünüyor güzel olmuş heryer siyah-beyaz olması nostalji gibi fakat bir obje mesela şemsiye renkli diğer yerler siyah-beyaz olsa biraz hareket katardı gibi ..sonuç:güzel:)

Tepki
5
Oldukça hoş.
Fotoğraf kombinasyonu çok isabetli.
Tebrik ederim.
Fakat arka kapağı sade bırakmanızı öneriyorum.

_x_x_

Üye
Tepki
0
çok güzel yorumlar yapılmış. ancak ben resmi göremiyorum rica etsem tekrar yükler misiniz?

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Tepki
19
Arka kapaktaki adı çıkartırsanız bence daha güzel olur..İkinci olarakta kitabın sırtındaki gradian biraz açık kaçmışyazı fontunu değiştirmelisiniz.sırtı biraz daha koyulaştırırsak daha iyi görüneceği fikrindeyim..Ama eksikleriniz çok.onuda belirteyim...Emeğinize sağlık..İyi Forumlar.

Tepki
24
Kitap kapağında kullanılan resim haricinde diğerleri bence hiç te bir tasarım varmış gibi durmuyor. tamamen felaket... Bari bir şiir kitabına gidecek yazı fontu kullanılmış olsaydı. Kitabın sırtıda, arkasıda bir şeye benzemiyor... bence biraz arge yaparsanız daha iyi olur kitabınız için...

Yinede elinize emeğinize sağlık...

seluvenin

Üye
Tepki
3
1. çok güzel bir çalışma. gerçekten güzel bir resim seçimi.
2. arkadakı kitap ismini kaldırırsen bence çok daha iyi olur. tabii yine de sen bilirsin.
3. aşağıdakı "ee" harflerini biraz yukarı çek çok az. çünkü kesim zamanı çok aşağıda gözükücektir.
4. aklıma şimdilik pek bişey gelmedi :D

Yukarı Alt