Öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim işim logo & kurumsal kimlik tasarım değil. Ki böyle bi konuda bi iddaam da yok bu işi çok iyi bildiğimi falan söylemedim baştaki açıklamamda da belirttiğim gibi bunlar ilk denemelerim ve yarışma şartlarını okursanız eğer acemi tasarımcılar katılamaz gibi bir içerik de sözkonusu değil. Ayrıca siz benim çizgim&karikatürcülüğüm hakkında ne biliyosunuz, ne gördünüz ki benim karikatüristliğime dil uzatabiliyosunuz?? Size bu ehliyeti kim veriyor?!! Karikatür veya benim karikatürcülüğüm hakkında ne biliyorsunuzz???!! Bu çalışmayı buraya koyduysam bu yoruma açığım demektir. Bu çalışmamla ilgili her türlü yorumunuza eyvallah derim teşekkür ederim. Ancak konumuzun dışındaki konularda yorum yapma veya eleştirme hakkına sahip değilsiniz. İlla haa karikatürlerine de yorum yapıcam diyorsanız ekleyin faceden, bakın çalışmalarıma ondan sonra yapın ne yorum yapacaksanız. Ancak bu şekilde burda ve de çizgimi görmeden yaşımı ve çizgimi küçümsercesine dil uzatmanız gerçekten çok üzdü beni. Burada kendimi övmek istemiyorum şimdi. ki bundan da nefret ederim. Ama sizden ricam, İnsanları yaptığı işleri, başarıları bilmeden sadece yaşıyla yargılayıp küçük görmeyin. sevgiler...