Şirin Aquapark 3 kırımlı broşür

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44

Logosu bana ait değil sadece broşür tasarımı ve dizgisi bana ait dir..

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Merhaba ;

Konu Aqua Park fakat konseptiniz konuya uygun değil. Biraz daha konuya uygun renk ve grafik seçimi çalışmayı amacına uygun hale getirecektir.

İyi Çalışmalar..

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Konu havuz başı düğün ona göre birşeyler yapmaya çalıştım ön plana aquapark çıkarmak istemediler yorum ve blgi için teşekkürler.

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
Çok karmakarışık geldi gözüme font yazılar gözü çok yoruyor İsmail Bey biraz daha sade yaparsan daha güzel bir görünüm sağlar. Bu gibi şeylere dikkat et derim.
Müşteri tarafından beğenildiyse laf yok zaten :)
İyi Forumlar.

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
teşekkürler içime sinmeyen bir çalışma zaten ama genede emeğim oldundan paylaşmak istedim teşekkürler ;)

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Çok fazla desen mevcut çalışmada. Buda ister istemez çalışmayı boğuk bir hale getiriyor. Fontlar ise hiç uygun olmamış. Logoyla çok zıt bir tasarım olmuş bence. Logo renkli, denizi ve yazı temsil ederken çalışma ise aşırı kapalı, sıkıcı. Daha canlı renkler kullanılırsa, havuz başına uygun bir çalışma olacağını düşünüyorum. Resimlerin çerçeveleri yada resimler daha farklı kullanılabilirdi. Geçiş vs. denemekte fayda var.

Tepki
0
nedir bu ? bunu hangi müşteri almış. amacına uygun olmayan uçuk bir çalışma olmuş. Bu çalışmanın ayakları yere basmıyor.

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
@emre_ozturk

Nedir bu broşür el ilanı insört tarzı bir şey hiç görmediğiniz belli oluyor ayak yok bunda o yüzden yere basmasına gerek yok ;)

Yukarı Alt