Site İçin ( Kartvizit Gibi ) Üye Kartı Çalışması Yapacağım.Önerileriniz,Örnekleriniz?

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba tifati bey;

siz ücretini ve emeğin karşılığını ödedikten sonra neden yardımcı olunmasın. Fakat anladığım kadarıyla siz bu işi acaba hem güzel, hem kaliteli hem de bedavaya nasıl getirebilirim derdindesiniz. Evet bu Ülkede bu tür işler genelde bedavaya getirilmeye çalışılır. Ne olacak ki, değil mi? Oturup bilgisayar başında iki tık, tık işlem biter, öyle değil mi? Yardım konusuna gelince, siz bir şeyler yapar, çizer, tasarlarsanız size elimizden geldiğince yön vermeye çalışırız. Fakat burada ben yapamıyorum, bir yapıverseniz noktasındaysanız, ki öyle hissediyorum. Burası hayır kurumu değil. Yoksa sitemizin adı mı değişti :) ilahi Ömer bey hiç haberdar etmiyorsunuz, size bir kucak dolusu sitem yolluyorum. Sayın tifati bey; umarım yazdıklarımdan kendinize çıkartmanız gereken bölümü algılarsınız. Bir sipariş verecekseniz şayet, bunu dolaylı yollardan değil, direk olarak bana şu lazım, kim yapabilir diye sormanız yeterlidir :) kendinize iyi bakın...

kriptonik

Üye
Tepki
1
Sayın tifati ben grafiker değilim o yüzden yardımcı olamayacağım.. bu forumun üyeleri de grafikerliği meslek olarak icra eden insanlar dolayısıyla sizin bu tarz isteğinizi bir iş olarak görecekler.. yani siz böyle patron edasıyla şunu istiyorum bunu istiyorum demişsiniz ama bu işin karşılığında ne vereceğinizi belirtmemişsiniz.. tamam yardımlaşmaya ve paylaşmaya herkes açık olabilir ama sizin dediğiniz şey işi tamamen başkasına yaptırmak gibi algılanıyor ve bu paylaşım ve yardımlaşma anlayışına ters bir durum oluşturuyor, yeterince nazik bir dille anlatmaya çalıştım umarım anlamışsınızdır.. Sayın danışman da bunu anlatmaya çalışmış görmemişim özür dilerim Sayın danışman.. 2.sayfayı okumadan cevap yazmışım..:(

danisman

Consultant
Tepki
30
Sorun değil kriptonik, herkes aynı şeyi yazmış olsa bile doğru olan tektir, yani anlatımlar, ifadeler farklı olabilir, sonuç aynı yere ulaşmaksa, sorun yok demektir, konuya karşı hassasiyetin için ben şahsım adına, sana kocaman bir teşekkür yolluyorum ...

iyi çalışmalar ...

Yukarı Alt