ya arkadaslar, kartviziti yapan eleman belliki bi an icin heyecanlanip bizimle paylasmis, bu kadar ustune gitmeye gerek yok zaten ilk mesajlarda arkadaslar cok guzel ozetlemisler,
Yapmış olduğunuz kartvizit belki biraz değişiklik yaparak daha değişik hale gelebilir bence. Tabiki bu da emek verilmiş bir çalışma. Biraz daha üstünde çalışırsanız daha güzel olabilir. elinize sağlık
bir cicek furyasidir almis basini gidior madem bu sekilde bir brush koydun ustune neden o anlayamadigim seyi koydun ki yazı yazmak bu kadar mı zor gelir bir insana.. emegine saglık... harcadigin zaman icin...
Arkadaşlar bi şey söylemeden geçemiyecem.Bir de alaylıları hafife alıyosunuz.Ben alaylıyım ama bu tasarımları yapsam işten atılırım.O derece yani.teknik bilgi için bir şey diyemiyorum ama bazen tecrübe herşey demektir.Yinede emeğinize sağlık...
Çok karmaşık bir çalışma olmuş bir bütünlük yok çalışmanda bütünlük sağlayıp arkadaşlarında söylediği hataları düzeltip çalışmanı tekrar bize gösterme imkanın olursa o zaman yorumlar daha farklı olabilir diye düşünüyorum şimdiden kolay gelsin
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.