Tabela Çalışmalarım 2

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Arkadaşlar bir müşteri gelip bir tabela istemişti ve bende tasarımı yaptım.Adam gelirim diye diye gelmedi.Demek ki kısmet değilmiş. bu arada yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar tabelayı 2 farklı renkte çalıştım.

NOT : İlk Yüklediğimde renkler cmyk ya ayarlıydı rgb ye ayarlıyıp tekrar yükledim. :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Çalışmalarda gökyüzü ve suyu anlatmak istemişsiniz sanırım, beyaz kontöre gerek yokmuş aslında, renkler daha farklı tonlarda denenmeli, son olarak "Rastgele" yazarsak çalışmayı küçük bir imla hatasından kurtarmış oluruz.
İyi çalışmalar.

Not: Mediafire de HF,RS,TBit gibi büyük dosya yükleme sitelerinin hemcinsidir, bunlardan tek farkı tamamen bedava bir hosttur, süre beklemezsiniz, seri indirirsiniz, indirmelerde size yüksek hız sunar.
Yapmamız gereken tek şey kendimize bir üyelik açmak.

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Gökyüzünde bir kaç bulut, ve denizde ise bir kaç dalga olsa idi farklı bir görüntü elde edilirdi. Deniz o kadar keskin hatlara sahip değil. En azından o havaya yakın bişeyler yapılsaydı. Resimlerde yuvarlak içine değilde geçiş vererek yapsaydınız olabilirdi diye düşünüyorum. Ama kötü bir çalışma değil, sadece üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor.

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Arkadaşlar Yorumlar için teşekkür ederim.Bir daha ki çalışmalarımda göz önünde bulunduracağım. Bu arada Hakan bey not için teşekkür ederim. not olarak değilde onu konu olarak açarsanız daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bu arada müşteri "rasgele" yazdırmıştı.Bizlik bir durum yok. :D müşterileri bilirsiniz doğrularını onlar bilir. :D

Tepki
29
Rasgele yazısında sorun mu var yoksa benmi yalnış düşünüyorum ? T harfi yok :)
Neyse. RasTgele fontunda değişiklik yapın derim..

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
312
(bulut mashar) kardeş olması gereken rastgeledir. arkadaşım eline sağlık tasarımın güzel olmuş müşteri ne derse o olur :D başarılar tekrar... bide üstekinin renk tonları daha güzel bence üstteki iyi.

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Daha öncede belirttiğim gibi "rasgele" yazısını müşteri öyle yazmamı istemişti. :D

Yukarı Alt