Taklitlerimden sakınınız... :)

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Bu sabah forumumuz üyesi bir arkadaşımızın uyarısı üzerine ilginç bir olayla karşılaştım...
Forum üyemizin kendi forumuna üye olan bir kişi benim ismimi kullanarak bir mesaj paylaşmış.
İsim benzerliği elbette olabilir fakat kullandığı terimler ve felaket Türkçesi ile bu kişinin grafiker veya ressam (Kendi terimi ile "RESSAMCI" :D ) olduğunu hiç zannetmiyorum...
Ve imza olarak da "Hedeflerim var ve ben bu hedefleri gerçekleştirecem." yazmış...
Trajikomik... :)
Çalışmalarım birçok kez taklit edildi fakat böylesine ilk kez rastlıyorum....
Grafikerler.org dışında hiçbir forumda "Erkan Nehir" ismiyle bir üyeliğim yoktur.
Bilginize.

Tepki
2
Bende ayrı konu açmadan bu konun altına yazıyım çünkü aynı şikeyi banada yapıyor yani kısaca benim nickimi kullanıp isimini erkan nehir olarak gösteriyor?

Merhabalar

Sahtecilik olayları boyut atladı :D

Forumlarda S.C.K. TASARIM İsimiyle Her üye ben değilim bunu belirtiyim

Benim Üye olduğum yerler ben aşağıda belirticeğim...

Benim Adıma Hesap Açıyor sonra tanışalım bölümne bu yazıyı yazıyor
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ne siz beni tanıyorsunuz ne de ben sizi o zaman tanışalım dimi?.

Adım-Soyadım: Erkan Nehir
Yaşım-Meseleğim: 22-Grafik Tasarımcı & Ressam'ım
Hobilerim: Grafik Tasarımcılık & Ressamcılık

Hedeflerim var ve ben bu hedefleri gerçekleştirecem.
Komedi gibi yazı ama bir başka forumdada bu yazyı tesbit ettim Grafiker.org da Erkan Nehir isimli grafikere bu yazıyı söyledim ve güldü böyle tür şeyle ilk kez karşılaştığını söyledi anlamağım neden böyle birşey yapsınlar ki :D

Neyse ben benim üye olduğum yerleri size söyliyeyim

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Sanırım bu kişinin kim olduğunu tahmin edebiliyorum.......

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Konuyu okuduktan sonra ister istemez kendi adımı araştırdım.. Taklit edilecek kadar deneyimim olmasa da ne olur ne olmaz değil mi sanal dünya..
Fakat bizler burada bir aileyiz ve bu bilgilendirme için çok teşekkürler Erkan bey..

Tepki
2
@Aslı SAYILIR

Peki benim yaptığım çalışma çokmu profosyoneliki çanılıyor değiştiriliyor sonra isimimi kullanıp tanışılıyor....

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@S.C.K. TASARIM

İster profesyonel olsun ister olmasın karşılaşılan durum etik dışı ve yapılabilecek mantıklı bir açıklama yok..

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
17
Hiç te şaşırmadığım bir durum. Size başımdan geçen bir olayı anlatayım. 2 sene önce bir firma için emlak sitesi yapmıştım. İşin bitimine yakın ödemeler ve anlaşmalarda sıkıntılar oldu bende o sinirle mevcur işi iptal ettim. O kadar uğraştığımla kalmıştım. Sonra bir gün düşündüm bu sistemi ücretsiz olarak dağıltmayı düşündüm. Ben fayadalanamadım bari insanlar kullansın. Etrafta doğru dürüst ücretsiz hazır emlak scripti yokken bir ilk olur en azından coyrightta adımız yazar bizede az biraz reklam olur mantığıyla son kalan kısımları toparlamaya çalıştım ve scripti yayınladım. Kısa sürede çok tuttu. Üstüne bağzı yerlerde telefon numaram vardı sen gel numarayı silmeyi unut. Telefon telefon üstüne başka işleri yapamaz oldum :) Askere gittim geldim. Aklıma takıldı giripte bir scripte bakiyim ne olmuş ne bitmiş. Forumları geziyorum bir sürü emre çetiner türemiş her yerde arkadaş süper bir script yaptım ücretsiz dağıtıyorum artık bana bir rep verirsiniz. Scriptin hatalarını düzeltmek için Emre Çetiner adında üyelikler alınmış düzeltilmeye çalışılıyor. En çok güldüğüm bir tanesi bunu düzeltip satma planlarına girişmiş farklı isimle yazıyorum kendisine scriptle ile bir kaç birşey soruyorum o kadar kaptırmış ki kendini bir ara cidden acaba o mu Emre Çetiner dedim :D

Tepki
2
@Emre ÇETİNER

ovv sen baya kötü duruma düşmüssün

ben çözümü buldum indeximi çalıdıra telif bölgesini sildiler bende html şifreleme yöntemi ile düzenlenecek yer harici şifreliyorum baktım oluyor hepsini öyle yapıcam başka kişilerdede test ettirdim bakıyım şimdi ne yapıcaklar...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Bu şahıs hakkında bugün savcılığa suç duyurusunda bulundum. Mevcut forumlardan üyenin IP numarası ve adresi tespit edildi...
Çok yakında gereken cezayı alacak bu şahıs...

Yukarı Alt