Herhangi bir tasarım yaparken renk,tipografi yada fotoğraf hepsi birlikte iç içe mi olacak,birde şunu sorayım bir tasarım yaparken önce örnekleri inceleyip inceledikten sonra ekrana geçmeden önce önce kağıttamı çizmemiz gerekiyor?
Oncelikle Arzu değil Aslı...Pek sorun etmem isim olayını fakat burada dikkatsizliğinize dikkat çekmek istedim...Araştırma inceleme ve çalışma bu iste başarılı olmanın şartlarından bence...Oncelikle okuyup öğrenmeli sonra deneem calismalarinizi burada bizlerle paylaşmalı ve üzerinde yorum yaparak kisisel gelisime katkida bulunulmali...Sartlarimin uygunsuzlugundan dolayi su an daha uzun yazamiyorum..en kisa zamanda okuyup ogrenebileceginiz makalelerin linklerini paylascagim ama yerinizde olsam oncesinde arastirma yapardim...Telden yazdigim icin imla hatalari ve noktalama isaretleri konusunda kusura bakmayin lutfen
S.a arkadaşlar foruma yeni üye oldum fotoshopla ilgilenmeye başladım hazır portallarla uğraşıyorum ve onlara tema yapmak için araştırıken buldum burayı temanın header ve footer kısımlarını yapmak istiyorum işe nerden başlamalıyım cs3 kurulu pc de.. şimdiden teşekkür ederim
Merhaba, aşağıdaki gibi birkaç resmi yan yana getirerek header yapmak istiyorum, layer mask kullanarak yaptım fakat aşağıdaki gibi olmadı. Çizgiler çok belli oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.