Tasarımlarda olmazsa olmazı.

lusy99

Üye
Tepki
3
Merhabalar yaşım 17 grafık tasarım meslegı ıle ugrasıorum kursuna gittim programları çözdum ve kendımden bişiler katarak az da olsa bişiler ögrendım . bi ajansda calısıorum fakat buradakı abilerden ablalardan biraz gerideyım gibi.onlar hızlıca bitirken benım elım ayagıma dolanıo ısın ıcınden cok zor cıkıorum bu meslege hevesımde cok fazla demem o ki kendımı nasıl gelistirebılırım tasarımlarda olmazsa olmazı nelerdir temel tsarım ilkeleri nelerdir.nerede ne kullanılmalı kullanılmamalı ve tasarıma baslamada önce nasıl bir yol kadetmeleıyım bunlaı sizlerden ögrenmek isitorum.
herkeze şimdiden teşekr ederım.Sevgilerle :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Öncelikle arkadaşım, herşeyden önce bol bol araştırma yapmak şart.. Bol bol makaleler oku mesela burada yer alan makaleleri ayrıca temel sanat eğitimi bölümümüzde yer alan makaleleri oku :) Diğer sitelerden araştırmalar yap. Güncel çalışmaları incele.. Program öğrenmek sadece tasarıma yetmiyor maalesef. Renk kavramı, temel sanat eğitimi, tipografi vb. gibi bir çok konuya hakim olmak senin başarılı bir grafiker olma yolunda destek olacaktır. Mesleğimiz sürekli gelişim içinde sürekli yükselen bir çizgisi var.. Bunun için sürekli çalışmak şart.. Sitemizde dersler var onları incele yabancı sitelerde tutorial ler yayınlıyorlar bunları incele uygula.. Bak ne güzel bir şansın var bir ajansta çalışıyorsun.. Abilerin ablaların orada mutlaka yardımcı olup yol gösterecektir sana.. Burada bizler çalışmalarının daha iyi olması için yorumlarımız ile destek olabileceğiz ama iş sende bitiyor herşeyden önce ..

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
17
Yaşın gereği önünde güzel zamanlar var herşey tecrübe ve gelişimle alakalı zaman içerisinde ilgin ve merakın sayesinde hızın becerin hepsi gelişecektir çok fazla kafana takıp elinin ayağının dolanmasına sebep olma sakin hepsinin üstesinden gelirsin zamanla. Zaman herşeyin ilacı başarılar.

lusy99

Üye
Tepki
3
Hepinize çok teşekurler kendımı gelıstırmek ıcın elımden gelenı yapıcam :)
Aslı hanım çalışmalarınızı görmek isitorum kesinlikle bakalım ne dersler cıkarabilirim :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Portfolyomda bir kaç çalışmam var :) Onlara bakabilirsin
Ayrıca brandday yarışmasına ait konu başlığı altında da kurumsal kimlik çalışmalarını inceleyebilirsin :) Açtığım konuları araştırarak inceleyebilirsin :)

lusy99

Üye
Tepki
3
ehehehe bakıorum :) siizn kurumsallara cok ıyı o yolları izlemeye calısıorum fakat katalog falan görmek ısterım söle güncel tasarımlarınız yuklesenızde bi görsek :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Bu ara pek tasarım yapamıyorum :)
Daha çok kendi web siteme ve 3d çalışmalara yoğunlaştım..
Yaptığım zaman paylaşırım :)

lusy99

Üye
Tepki
3
hım iyimiş o zaman :) tasarım atınca görurum zaten fakat su adrese tunahan_bozkurt001@hotmail.com bu adrese tasarımlarınzdan 1 veya 2 örnek atarsanız bi boş vaktınızde bende ıncelelrsem bırseyler cıkartabılırım :) Aslı hanım

ayhancaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
genç meslektaşım tasarım yapmak aslında gözünde büyüttüğün kadar öcü değil mesela ben tasarım yaparken gemiyi denizde değil çölde giderken düşünürüm. o çölün kumları deniz dalgası oldukça hayal gücüm genişler o kum taneciklerinin yüzüme vurduğunu hissederim. tabi kompozisyon bilgini de geliştirip hayal gücünle yoğururken tasarım hamuruna birazda abartı ek ortaya güzel şeyler çıkar

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@lusy99
En başta Türkçe'yi düzgün kullanmakla başlayabilirsin eğer gerçekten tasarım ile ilgilenmek istiyorsan :)

Yukarı Alt