Tecrübeli grafiker

weslry

Üye
Tepki
0
KİŞİSEL BİLGİLER:

ADI SOYADI: LALE ESEN

TELEFON: 0535-583 86 45

DOĞUM TARİHİ: 10.04.1983

DOĞUM YERİ: İSTANBUL

UYRUĞU: T.C

MEDENİ DURUM: BEKAR

ADRES: ESENTEPE MAH. 2855 SOK. NO:189 SULTANGAZİ/İSTANBUL

EĞİTİM BİLGİLERİ:

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (A.Ö.F)

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

İŞ BİLGİLERİ:

2004 GEMTÜRK ZEYTİNCİLİK

2009 ETSE

2009 - 2011 TURMATSAN MATBAA (GRAFİK)

2011 - HALEN -FİRMA ADI GİZLİ (GRAFİK)

YABANCI DİL:

İNGİLİZCE iyi derece

BİLGİSAYAR BİLGİLERİ:

ETA ,LOGO,MİCRO, WORD , EXCEL, WOLWOKS, AKTİF İNTERNET KULLANICISI , COREL DRAW , PHOTOSHOP

İLGİ İLANLARI:

KİTAP OKUMAK, TARİHİ YERLERİ GEZMEK

REFERANS:

NEJDET ERİK- GEMTÜRK ZEYTİNCİLİK 0530 787 84 24

ETSE GIDA - NAZAN GÖRÜR 0533 730 21 12

TÜRMATSAN - YILDIZ HNM - 444 11 30

ugurozk

Üye
Tepki
1
web tasarım firmamız için grafiker arkadaş arıyoruz. işlerimizi iş başına evinden gerçekleştirecek ilgilenirseniz cevap bekliyoruz.

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Tepki
23
•Uluslararası ilişkiler mezunu grafikerim, 2 adet grafik tasarım programı biliyorum ama grafik tasarım dersleri almadım, grafiker olarak iş aramaktayım.
•Orman Mühendisliği mezunu grafikerim.3 adet grafik tasarım programı biliyorum ama grafik tasarım dersleri almadım, grafiker olarak iş aramaktayım.
•Kimya fakültesi mezunuyum.4 adet grafik tasarım programı biliyorum ama grafik tasarım dersleri almadım, grafiker olarak iş aramaktayım.
---------------------------------------

•Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü mezunuyum.Grafik tasarım dersleri aldım ama grafik tasarım programlarını yarım yamalak biliyorum. İş aramıyorum. Çünkü arasam da, BULAMIYORUM.

---------------------------------------

•İlk okul mezunuyum.Oto kaportacısı olarak çalışırken grafik tasarım kursları verdiğini söyleyen dersanelerden birinde 3 ay kurs gördüm. 3 adet grafik tasarım programı öğrendim. Grafik tasarım bilmiyorum, ama müşterilerin tarif ettiği tasarımları istedikleri gibi yapıyorum. Tasarım öğretmeyip sadece program öğreten dersanelere Dur Diyelim adlı kampanyanıza katılıp katılmama konusunda EMİN değilim.
Grafiker olarak iş aramıyorum, ÇÜNKÜ İŞ BULDUM. Halen bir matbaada Grafiker olarak çalışıyorum.

Yukarı Alt