Text

Tepki
67
Convertlenmişse geri dönüşü yoktur :)

Fine reader Can'dır :)

Tepki
0
Şimdilik kenas'ın gösterdiği yolla hallettim.Ama uzun yazılarda var onlarla ilgilide deneme yapacağım.İnşallah hallolur.
Teşekkürler kenas,Hüseyin ALPALTUN,Murat Güler.
Ben daha çok başınızı ağrıtırım :))

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Halletmene sevindim :) Sen ağrıt elimden geldiğince yardımcı olurum .. Bu arada silip yerine eklediğin harfi convertlemeyi unutma olur mu ? Daha sonra da yazı öbeğini seçip gruplama yap :) İşini sağlama al baskıya göndereceksen

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
@EVREN GÜMÜŞ

Bir şeyler öğrenmeni sağlayabildiysek ne mutlu bize. Arada bende baş ağrıtıyorum. :D

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
Bir resmi yada tabloyu exel veya world den kopyalayıp ve corel sayfasına alabilmek için önce; edit bölümünden paste special bölümü var orayı tıklayıp açılan pencerede bitmapt sekmesini göreceksiniz, onu tıklayarak ve tamam dediğimizde resim / tablo orjinal boyutunda corelde! Tablolar içinse yine aynı yöntemi kullanıyoruz ama son bölümde picture (Enhanced Metafile) yazanı seçerek ve tamam dediğimizde, tablomuz Corel 'de...
Yazılarla (text 'lerle) rahatlıkla oynayabilir tabloya müdehale edebilirsiniz, tablonuz size çizim olarak gelmiş olacaktır,
Bunu bu konunun altında niye mi anlattım ? Bilgi paylaştıkça artan tek hazine,
Şimdiden kolay gelsin,
Faydalı Olması Dileğiyle...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Murat VARDAR

Teşekkürler Murat Bey, emeğinize sağlık .. Kendi adıma çok faydalı bir bilgi oldu

Yukarı Alt