Turkıs Pizza El ilanı Acil yorumlarınız gerekıo....

Ozgul

Üye
Tepki
57
@b3krkdk
Amacı işin kolayına kaçmak değil de işi öğrenmek olan bir grafikerin yapacağı şey; kesinlikle, yanlışlarının üzerine giderek onları düzeltmek, bu vesile ile aynı hatanın tekrarını önlemek olmalıdır bence. İşin başında olan bir acemi için zaman tasarrufu değil hatadan kısma ön plandadır. Bunun sonucunda elbette şimdiki halinden çok çok farklı, belki de alakasız bir iş ortaya çıkacaktır. Hatta yeniden tasarlasa aynı kapıya çıkacaktır fakat ikisi arasında, öğrenme süreci açısından çok büyük fark olacaktır.

Sevgi ve saygılarla..

b3krkdk

Üye
Tepki
91
@Özgül

Bu süreç içerisinde zaten bir çok şey öğrenmiştir diye düşünüyorum ben, aynı yanlışları yapmayacağı bir broşürü sıfırdan tasarlaması öğrendiklerini kendisine ve hatta bizlere gösterebileceği yeni bir platform olacaktır. Ve hatta bu değişimleri yeni yaptığı, yapacağı tasarım üzerinde adım adım görmesi onu heyecanlandıracak ve kamçılayacaktır diye düşünüp böyle bir yorum yazmıştım.

Hatalı olan broşür üzerinde onu yapılan yorumlara göre düzeltmek için çabalaması da senin dediğin gibi öğrenmelere yol açacaktır fakat eğer bu karışıklığın içinde de çıkamazsa umutsuzluğa sürüklenmenin yanı sıra, kafasında bazı acaba soruları dolanacaktır diye düşünüp bir yorum yapmıştım.

SAYGILAR...

Yukarı Alt