Muhteşem çalışmalar çok beğendim.. Fontlarla haşır neşir biri olarak birkaç defa uğraştım ama beceremedim
Ben vektörel bir programla veya photoshop gibi bir program ile uğraşarak bu eserlerin ortaya çıktığını düşünüyorum ama ; araştırırken bir siteye ulaştım.. aşağıda..
yukarıdaki o mükemmel resimler ve buna benzer bir sürü çalışma acaba bu programlar ile mi hazırlanıyor... Biz de bakıp bakıp ne emek sarfetmişler mi diyoruz yoksa.. ?
Erkan Bey.. ben bu konuya meraklıyım.. yukarıdaki mesajımda da 1-2 programın varlığından bahsettim ama.. siz bir konuda texttopix demiştiniz.. başka bildiğiniz program varsa rica etsem sadece isimlerini yazabilirmisiniz..
@Ahmet ALTUN
Malesef benim bildiğim tek ücretsiz olanı TexToPix. O da 15 gün süre kısıtlamalı. Diğerleri ortalama 200-300 TL ve satın almadan indirmek mümkün değil malesef. belki de satın almadan indirilebilen versiyonları da vardır fakat ben rastlamadım henüz.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.