Typography

boro

Üye
Tepki
3
Bu çalışma size mi ait? bu çalışmayı bir yerleden hatırlıyorum ders olarak verilmişti.

Tepki
0
@boro

Bunun gibi bi çok sitede üyeliğim vr, bi ck yerdede gorsel eğitim olrak sunuyorum calısmalarımı .

boro

Üye
Tepki
3
Dersi bunun gibi bir sitede değil yabancı bir sitede tipografi derslerinde görmüştüm. linkini bulabilirsem ekleyeceğim. Lütfen bize ait olmayan çalışmaların altına imzamızı atmayalım

boro

Üye
Tepki
3
her yerden o dediğin pdf'si indirilebilir öyle değil mi? Ben sadece bu çalışmanın yabancı sitelerde ders olarak anlatıldığını, aynı çalışmayı gördüğümü söylüyorum, sen diyorsan ki bunu ben yaptım, bence pdf eklemekle olmaz bu işler, aynı çalışma gibi gerçekten güzel bir, grafikerler.org çalışması yap, siteye hediye et derim, iyi çalışmalar...

skandal

Üye
Tepki
1
evet bunun aynısı var. ben yaptım demek pek de etik değil. yapmış olabilirsiniz ama, verilen ders üzerinden yaptıgınız açık...

Tepki
0
Sanırm bi amatör olarak verilen bi ders üzerinden yapılan çalışma da cok ta prof'ça . Sanırım sadece güzel çalışma tbrkler demeniz yetelri. fazla uzadı .!

Ndesign

Üye
Tepki
51
evet konuyu dallandırmayalım daha fazla
çalışmalarının hepsini tek konuda açsaydın daha güzel olurdu,
güzel çalışma olmuş ellerine sağlık başka bir yerden bakıp yapman da birşeyleri ifade etmez
yapmadığı halde yaptığınıda iddaa ediyorsa kendini kandırıyodur
bizede başarılar dlemek düşüyor sanırım :)

Yukarı Alt