Uluslararası Nakliye Logosu ?

pheza

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ;

Uluslararası nakliye firmam var ve diğerlerinden farklı olarak sade ,özgün ve akılda kalıcı bir logoya ihtiyacımız var .Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla çok fazla renk olmayan yada çok detaylı ,küçük yada büyük kullanıldığında kaybolup dağılmayacak bir logo ... Bu konudaki görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim .
Firmamızın ismi ARON .

Şimdiden tşk .

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@pheza
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Bir logo mu yaptırmak istiyorsunuz yoksa fikir mi istiyorsunuz?
Eğer logolar hakkında fikir edinmek istiyorsanız forumumuzda logo tasarımları konusundaki konuları inceleyebilirsiniz.
Eğer firmanıza özel bir logo istiyorsanız freelance işverenler bölümüne ücreti karşılığında yaptırmak üzere ilan konusu açabilirsiniz.
İyi forumlar.

pheza

Üye
Tepki
0
Hoşbulduk ,fikir istemiştim sadece ...

Konuların bir çoğunu okudum ,çeşitli öneriler var genel olarak logo yapımı hakkında değilde sektör olarak uluslararası nakliye ile alakalı bir logoda neler olabilir sorusuna cvp arıyorum ???

Klişeleşmiş tır yada dünya resminden uzak olarak mesela ?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Evet klişeleşmiş görseller dışında özgün, akılda kalıcı ve her boyutta kullanılabilecek bir logo olması güzel fikir.

pheza

Üye
Tepki
0
Logo yapımı hakkında 'evet' güzel fikirler hatta fikirden ziyade okuduğum alıntılardır bunlar .Ancak dediğim gibi genel logo yapımı hakkında sadece ... Ben sektörel anlamda tır ,dünya ya da yol figürleri dışında başka neler olabilir diye fikir almak istiyorum ?
Mesela ismin sektörle uzaktan yakından hiçbir alakası yok dolayısıyla isimle alakalı kullanabileceğimiz bir figürde yok maalesef (ya da ben bulamadım) ,belki ismin harflerinden oluşan bir logo olabilir ya da sadece baş harfi üzerinde yoğunlaşılabilir ,bilmiyorum .
Konu ile ilgili internet üzerinden araştırma yaparken rastladım forum sayfanıza ve düşündüm ki belki beni yönlendirebilecek bir kaç farklı düşünce olabilir .... Elbette ki bu işi meslek olarak yapan arkadaşlara ücret karşılığında bir kaç logo örneği çizdirebilirim ki en nihayetinde bu böyle olacaktır :) ancak görsel bi olay olduğu için benimde ilgimi çekiyor ve ilk etapta kendi yapabileceklerimi görmek istedim .

Yukarı Alt