Üniversite Sinema Topluluğu için logo

cagl.ar.u

Üye
Tepki
0
arkadaşlar sinemaya ilgisi olan bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var, çok ayrıntılı olmayacak sade bir topluluk logosu lazım bunun için yardım edebilecek varsa çok sevinirim

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Forumda ücretsiz logo talebinde bulunmak yasaktır. Bilginize...
Ücreti karşılığında dileyen arkadaşlarımıza çalışma yaptırabilirsiniz.
Konunuz freelance işverenler bölümüne taşınmıştır.

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@cagl.ar.u

logo tasarımı için yardım talep edilmez, burada bu işi profesyonel anlamda yapan grafiker
ve tasarımcı arkadaşlar vardır ve bu tip çalışmalar belli bir ücret karşığında yapılmaktadır.
ayrıca bu tip ilan veren arkadaşlar umarım ilanlarınızı takip ediyorsunuzdur :bann:

Tepki
0
bu ilan aylardan beri yayında değişik tarihlerde ilanlar veriyorsunuz nasıl oluyorda hala bu işi yapacak birini bulamıyorsunuz

cagl.ar.u

Üye
Tepki
0
Kerim ÖKSÜZ bey; ben ücretsiz logo talebinde bulunmadım, sadece foruma aşina olmadığım için konuyu yanlış yere açmışım

onurbagis ve glnr87; vermiş olduğunuz adresi eklememe rağmen sizi hiç online göremediğimden dolayı görüşme imkanı olmadı

Sedat Gül bey; yardım talep ederim ya da etmem bu sizi ilgilendirmez sizin dünyaya ve hayata bakış açınızla ilgilidir bu konu, artık bu sistemin çarkı olmuş ve kıblesi para olmuş insanların yardım kelimesini duyunca aklına ilk ''para''nın gelmesi çok normaldir

Gökhan Senat bey; ilan sadece 11 gündür bulunuyor, merak etmeyin daha önce üniversite'de sinema gösterimleri yapmış halimden çok iyi anlayan bir grafiker abimle görüşüyorum

Tepki
0
Sedat Gül Arkaşıma katılıyıorum niye böle anlamsız bir tepki veriyorsunuz anlamadım kimse size yardımcı olmak zorunda değil üstelik niye yardımcı olsunlar ki bu forumda bu kadar insan var zamanlarını ve emeklerini harcarayarak taleplerinize cevap vermeye calışıyorlar bunun da mutlaka bir karışılğı olmalı belki aşina olmadığınızdan dolayı icinde yardım gecen bir kelime yazdınız ancak size hatanız olduğnuzu söylemeye çalışan birine de bu sizi ilgilendirmez gibi bir cevap vermeyi de kendinize nasıl uygun gördüyseniz orası da ayrı bir konu
ikinci olarak sistemden falan bahdesip alaşağı ederken bu sistemin çarklarından birine kendiniziin de su döktüğünü unnuttunuz sanırım kapitalist sistemde yaşayıp sosyalist gibi davranamayacağınıza göre böle anlamsız cümleleri neden kurarsanız artık ....

bu arada madem 11 gün oldu ben niye en az 1 aydır bu lianı görüyorum üstelik önceki ilanınzda cevap verenlerin sayısı da epey fazlaydı

cagl.ar.u

Üye
Tepki
0
Gökhan Senat bey; Sedat Gül beyin avukatı olduğunuzu bilmiyordum özür dilerim

16'sında Logo Tasarımları bölümüne konu açılmıştır, Kerim ÖKSÜZ beyinde belirttiği üzere daha sonra buraya taşınmıştır, önceki ilandan ve 1 aydan bahsediyorsunuz; sanırım başka bir konu ile karıştırdınız

Tepki
0
Sedat Beyin avukatlığını yapmıyorum ama gerekrirse de yaparım kaldı ki Sedat Beyin böle birseye de ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum biz bu forumda cok şeyler paylaştık paylaşmaya da devam ediyoruz ve edicez de buna avukatlık diyorsanız kendiniz bilirsiniz

Yukarı Alt