Uvey's 2000 istanbul logo

Ecem Deniz

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar UVEY'S 2000 İSTANBUL gömlek firması için yaptığım logo çalışmaları
yorumlarınıza sunuyorum

demekki
yorum gerekmiyor neyse yine sağolun

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Aslında çoğunu incelemeyemedim fakat 11. logonuz direkt göze çarpıyor, gayet güzel görünüyor.
Onu tek renk de deneyebilirsiniz. Fakat böyle de güzel.

Yine 3 ve 8 de bir gömlek logosu için gayet olumlu fikirler uyandırıyor bakıldığında.Sade ferah hafif.(3 deki fontu biraz daha inceltseniz derim)

13-14-16-17 bir gömlek logosu için sanırım zihinde biraz ağırlık yaratacaktır.
Benim görüşüm tabiki.

Çalışmalarınızda Başarılar...

Tepki
25
6 numaradaki fikir gayet güzel olmuş v harfinin yaka şeklinde oluşu ancak diğer kısımları yani yazı fontunuzu daha değişim kullanmalısınız bu şekliyle değil bu fikri geliştirmelisiniz nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...

Tepki
62
Öncelikle çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Birbirinden güzel logolar ortaya çıkarmışsınız. Ben 7 ve 11 çok beğendim.

Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz, kolay gelsin...

Ecem Deniz

Üye
Tepki
0
sağolun arkadaşlar fikirleriniz için
hakan dağdeviren teşekkür ederim yorumun için lakın 13.14.16.17. loga çalışmaları müşterinin isteği üzerine yaptım hayvan figurı istedi bizim bir müşterinin logosunda görmüş beğenmiş o yüzden yinede teşekkürler fikirleriniz ve yorumlarınız için

Tepki
31
Dilek Hanımın dediği gibi Uveys yazısınızn (V) sinden gömlek yakası yada (Y) sinden gömlek yakası ve alt çizgisinden de gravat ve çok sade düz bir yazı karkteri kullanıp bi deneyin çok şık bir tasarım çıkabilir

Tepki
4
11. Logo güzel olmuş. Fakat Y ile S arasında birer tık fazla var gibi. Düzeni bozuyor. Kolay gelsin

Ecem Deniz

Üye
Tepki
0
sağolun arkadaşlar yorumun için müşteri 13. logoyu seçti onu yugulamaya alıyoruz

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Rica ederim Ecem Hanım tabiki müşteri isteği herşeye son noktayı koyar.
Sadece benim fikrimdi .

Başarılar...

Yukarı Alt