Elvan Yıldız
Üye
- Tepki
- 28
sizde saolun ne yapalım kardeşim bu işi yaparken taşlayanda olacak sırt sıvazlayanda bu sitenin ne sahibiyim nede bir kuruş karım var tek istediğim gönülden bir teşekkür edendende ALLAH razı olsun etmeyendende bu işi yaparken neler ile karşılaşacağımı bile bile yapıyorum her şey bir harf daha öğrenme vede öğretme adına emek avukatlığı yapanlar bana sataşacaklarsa,
o adama birileride sorarlar uzaydanmı geldin diye avukatlık yapılacaksa bana sıra gelmez arkadaşların ömrü vefa etmez (zaman açısından) ne emeklerimiz çalınıyoda ki ben kabul bile etmiyorum çalacak olsam amme hizmeti der yapmazdım bunları ve bunlar iyi biline o arkadaşı siteden silmek zor bişey de deil ama amaç kaznmak anlamak dinlemek vur ama dinle dimi ama
o adama birileride sorarlar uzaydanmı geldin diye avukatlık yapılacaksa bana sıra gelmez arkadaşların ömrü vefa etmez (zaman açısından) ne emeklerimiz çalınıyoda ki ben kabul bile etmiyorum çalacak olsam amme hizmeti der yapmazdım bunları ve bunlar iyi biline o arkadaşı siteden silmek zor bişey de deil ama amaç kaznmak anlamak dinlemek vur ama dinle dimi ama