web arayüzü çalışmam

Fethi73

Üye
Tepki
0
selamlar 15 yaşındayım web tasarıma çok meraklıyım hayatımda ilk defa yaptım web arayüzünüzü sizlere paylaşarak fikirlerinizi almak istiyorum

kodlama yapmasını bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
17
@Fethi73

Merhaba öncelikle her çalışma çizimlerinin zamanla gelişmesi açısından çok önemlidir. Arayüz çizimlerinde en önemli nokta ekran boyutlarıdır. Yapıcağın çalışmanın boyyutlarına dikkat etmelisin. Genel standart olarak 1024px genişlik ile çalışmak gerekiyor. Bu tabi yapacağın tasarımın arkaplanında kullandığın görselden tasarımda kullandığın diğer öğelere göre değişiklik gösteriyor. Yaşından dolayıda öğrenmen için önünde güzel zamanlar var demektir. Bol bol yapılan örnekleri inceleyip bu örnekleri kendin çizip paylaşıp insanlardan yorumlar alarak bir sornaki projelerinde uygulamak inan seni çok ilerilere götürecektir. Bu çalışmanı değerlendirdiğimde tabi ki eksikleri var bu çok normal ama başarılısın ve yaşına göre güzel birşeyler geliştirme peşindesin tebrikler. Behance, Deviantart, ve tutorialları bolca takip et yeni trendleri takip et. Grafiklerler.org ta bir sürü arayüz tasarımlar paylaşılmakta onlarıda takip et burada takıldığın konularda bir çok üstad bulunmakta onlardan yardım iste. Artık çalışmaları bekliyoruz değerlendirmek için. Başarılar.

Fethi73

Üye
Tepki
0
@Emre ÇETİNER

teşekkürler bu konuyu 2 forum sitesinde açtım ve kötü yorumlar aldım sen bırak bu işi başlama filan siz çok sıcak kanlı birisiniz teşekkür ederim siz dediniz ya örnek bul kendine onu çiz diye siz bana örnek verir misiniz ben çizeyim sizde değerlendirin

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
17
Öncelikle bu tarz yorum yapan kişilerin yorumlarını çok fazla takmamaya alışman gerek. Bunları çok takarsan işe olan güvenin ve isteğin azalır. Acaba o yorumları yapan arkadaşlar senin yaşındayken daha ps'nin ne olduğunu biliyorlarmıydı?

Öncelikle internette gezin ve tasarımını beğenmediğin arayüz tasarımlarına alternatif olarak çalışmalar yap paylaş seve seve sana ben ve burada bir çok kişi sana yardımcı olacaktır. Yine takıldığın yerde herşeyi sorabilirsin. Unutma hiç kimse bir yerlere anasının karnından gelmedi dostum çalışarak ve beceri ile insanlar biryerlere gelir. Sürekli kendini geliştir ve çalış.

Yukarı Alt