Çok basit durmuş bence, ve o ortadaki yarım küre şeklindeki yazı hiç iyi olmamış. Ve yazılarınızda bence Comic Sans MS kullanmayın, çok fazla kullanıldığı için göze çok hitap etmiyoru. Kolay gelsin
sormak ıstedıgın ne yardımcı olayım dream w. gercekten cok basıt eger takıldıgın bır nokta varsa yardımcı olayım ama sen buna nasıl (butonlara lınk vercen dream w. da orası ılgınc)yanı deam w. firewoeksle kombıne calısıyor ve flash ıle ama photos. ta tek parca yaptıgın bır resmı yada dokumana sadece bıt lınk verırsın dıye bılıyorum ama dedıgım gıbı yardımcı olayım tasarım hos olmus ayrıca ama sana tavsıyem fıreworks+dream w. ısbırlıgı yap cok hos seyler cıkıyor.ve fıre works web tasarım ıcın cok basıt.
Sanki bir arayüze göre çok fazla sade olmuş biraz web tasarımdan uzak gibi bir arkadaşında dediği gibi bir broşürü andırıyor ilk baktığınızda bence arayüz tasarımlarına bir göz atın inanıyorum daha iyilerini yaparsınız
Guzel olmus tasarımı yaparken buton yerlerıne lınk verdınızmı?eger vermedıysenız fire works ıle combıne calısın.kısaca ps dokumanı acın fıre workse surukleyın ve butonlara lınk verın ve ve web sav for .. olrak kaydedın.sonra dream w. ı acın ve ordan fire w. dokumanını cagırın hepsı bu.eger bu ısınıze yaramadıysa msj atın ben sıze ayrıntılı anlatım yaparım.kolay gelsın
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.