Web Tasarım ve Grafik iş Arıyorum - İST (anadolu yakası)

Durum
Konu kapatılmıştır.

glowworm

Üye
Tepki
0
Merhaba ben Didem Karaca 1 senedir Web ve Grafik Tasarım üzerine çalışmalarım bulunuyor. Bilge adam Web & Grafik Tasarım mezunuyum. İş arıyorum idealtepe-Maltepe de oturuyorum. Yaptığım çalışmalarımı gösterebilirim.
didem@didemkaraca.com 'dan mail atarsanız irtibata geçebiliriz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

a1x2y

Üye
Tepki
1
mrhb ben grafik tasarımcıyım yeni işe girdim kurban bayramından sonra baslayacagım ofis hazırlanıyor su anda ve o yere bi web master alınacak ilgilenirsen ofis ümraniyede olacak

venue04

Üye
Tepki
0
@glowworm

mrb didem hangi programları biliyorsunuz ve jomla biliyormusunuz köy sitem var jomla programı ile ypılandırılmıştır orada yaptığım ahşap oyma işlerinin reklamını koymak istiyorum ve ayrıca bir sitede ahşap oyma firmam için yapmak istiyorum.
adanadan bir engelii kardeşimle konuşmuştum ama iletişim bilgilerini kaybettim.keşke bu yazımızı görsede konuştuğumuz konuda ona dönebilsem
beni bilgileriniz hakkında bilgilendiriniz mustafa topcuoğlu venue04@hotmail.com

oytunsarp

Üye
Tepki
0
Merhaba maltepe de olan şubemize web tasarım bilen elemana ihtiyacımız var ilgilenirseniz 216 370 93 08

adomado

Üye
Tepki
0
ilanınızı okudum....iş yerim bodrum merkezde şayet burda çalışmayı düşünürseniz varsa bir cv nizi vereceğim mail adresine gönderirseniz memnun olurum ..(adomayt@hotmail.com)tel.irabata geçebilirsiniz..0532 505 09 49

hbprint

Üye
Tepki
0
slm iş yerimiz malepe adatede matbaa ve ajans hizmeti vermekteyiz cv yollarsan veya bize ulasırsan görüşürüz
iyi günler

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt