Yapmış olduğum logoyu değerlendirirmisiniz

expressoo

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ben bir tanıdığıma hazır görseller kullanarak logo tasarladım. Ustalara bir kaç sorum olucak.

1- Logoda gölge kullandım. Acaba bu yarın öbür gün baskıya girdiğinde sıkıntı olurmu?

2- Kullanmış olduğum font baskıda sıkıntı çıkarırmı?

Sizden ricam matbaa tekniği konusunda eksilerimi söylerseniz bana çok yardımcı olmuş olucaksınız. Herkeze saygılar selamlar.

Tepki
31
bu logoyu internette kullanacksanız hiç bir sorun yok baskıda da kullanacaksanız sadece biraz büyük kullanın

baskıda bir sorun çıkaracağını sanmıyorum

occw

Üye
Tepki
0
İyi bir baskı önce, iyi bir baskıya müsait grafik tasarım çalışmasıyla olur.Mevcut çalışmanızın hangi ebatta,hangi cins kağıda ve hangi tip makinede basılacağına bağlı bir şeydir. Son olarakta baskıyı yapacak olan arkadaşın iyi bir usta olması olmazsa olmazlardandır.Trigromi olarak film aldığınız taktirde ve en az çift renkli bir makinede bastırığınızda (ideal olanı 4 renkli bir makinedir) bi sorun olmaz.Tek sorun maliyet artması olucaktır.Ama maliyeti arttırmamak için 2 renk olarak bastırıcam derseniz fontun üzerindeki noktalar, degredelerdeki renk geçişleri ve gölgeler istediğiniz gibi olmayabilir. Size tavsiyem 4renkli bir makinede trigromi olarak bastırın.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Sayın expressoo bu logoyu komple siz mi çalıştınız? Yada logoda size ait çalışma nedir?

five76

Üye
Tepki
0
Çok fazla göz yoran detaylar var. İlk bakışta insan nereye odaklanacağını şaşırıyor. Renk uyumu güzel. Ama bir logo için çok fazla detay var bence. Kalyon yazısının altındaki banttın bazı yerlerinde çok keskin geçişler var. Bunlar hatalı baskı gibi duruyor.

Yukarı Alt